Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot - M.United / Liverpool
Ugarte - M.United
McTominay - Fulham
Guido - Fenerbahçe
Wendel - Zenit'de devam
Camara - Monaco
Fofana - Milan
Rios - EPL'de orta alt seviye bir takım
Sara - EPL ya da Championship'de bir takım

Biz de bakalım ne olur.

valla ben bu topçulara kızamıyorum ya. emin de hamza da bence iyi kararlar verdiler.

bu kadar haksızlığın, stresin olduğu bu coğrafyada debelenmektense, danimarka'da, belçika'da mis gibi yaşamayı tercih ederdim ben de.
tercih coğrafya değişimi ise kesinlikle

tercih kariyerse hata.(göreceli tabi - takım içinde ısrar edip inat etmek üstüne performans göstermesi lazım idi - süre almadı hiç bir genç adam akıllı)

tercih coğrafya değişimi ise kesinlikle

tercih kariyerse hata.(göreceli tabi - takım içinde ısrar edip inat etmek üstüne performans göstermesi lazım idi - süre almadı hiç bir genç adam akıllı)
1 hata ile küfür yiyen çocuklar Hamza ile zaten biz uzatmadık. Emin'de Belçika'da rahatı gördü o yüzden gitmek istedi daha çok. Oradan da Stoke City yapacak belki.

Rabiot - M.United / Liverpool
Ugarte - M.United
McTominay - Fulham
Guido - Fenerbahçe
Wendel - Zenit'de devam
Camara - Monaco
Fofana - Milan
Rios - EPL'de orta alt seviye bir takım
Sara - EPL ya da Championship'de bir takım

Biz de bakalım ne olur.
Cajuste olur gibi. PL'den beklediği teklifler gelmemiş, Conte gitmesine okey vermiş.

Belli kariyeri olan 3-5 oyuncunun Türkiye zamanı geldi ekonomik olarak uyanı seçeceğiz her zamanki gibi.

1 hata ile küfür yiyen çocuklar Hamza ile zaten biz uzatmadık. Emin'de Belçika'da rahatı gördü o yüzden gitmek istedi daha çok. Oradan da Stoke City yapacak belki.
tutmak anlamında demiyorum yav - hani ufak gündem olmuştu ya ayhan akman çocukları GS üzerinden pazrladı diye - Kopenhag deniyordu.

Elinde gedson, musrati, chamberlain, ege tıknaz ve salih olan herifler gidip ndour gibi genç yatırım transferi kovalıyor.
Bizimkilere kalsa dünyada oyuncu yok alınacaksa 1 tane alınacak.
Ulan şu takıma sonradan satılmalık 1 tane genç oyuncu katamayacak yetenek fukarası insanlar yönetiyor.

Salim Manav: "Yaklaşık 1 hafta önce Cenk Ergün, Gabriel Sara'nın menajeriyle görüştü. İkna etmek için kontak halinde fakat Sara birinci sıradaki isim değil 3. ve 4. sırada. Sözlü bir girişim var. Oyuncunun önceliği İngiltere ve İtalya." (A Spor)

Salim Manav: "Yaklaşık 1 hafta önce Cenk Ergün, Gabriel Sara'nın menajeriyle görüştü. İkna etmek için kontak halinde fakat Sara birinci sıradaki isim değil 3. ve 4. sırada. Sözlü bir girişim var. Oyuncunun önceliği İngiltere ve İtalya." (A Spor)
Devre arası Vinicius’u ilk veren buydu galiba

bu serhan türk tivitinde uçak motoru gibi abzürt tümcelerden sonra haftasonunu işaret etmiş okyanus ötesi uçuş diye...

12 taksit ile 4 yıla yayılacak şekilde leasing ile futbolcu alınacaktır şeklinde ilan versek.

Cajuste bizim oyuncu olsa ve öyle sezon gecirmis olsa, biz herifi 1+11 milyon opsiyonla kiralik olarak yollardik. Bakalim Napoli ne isteyecek

İkna etmek için kontak halinde ama birinci sıradaki isim degil demek komik olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt