Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.556
- 11.410
- 1.838
Bu maçta olabilir çünkü Gaziantep Hakan Balta ve sanırım Konya maçında da Selçuk'un kafa golleri +80'lerde gelmişti.Gaziantep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta olabilir çünkü Gaziantep Hakan Balta ve sanırım Konya maçında da Selçuk'un kafa golleri +80'lerde gelmişti.Gaziantep
Ayni donem real'de bulundular mi ki, mourinho'nun 10 numarasi mesut'du gidene kadar.Bu Hames'in Morinho ile arasında bir sorun yaşandı mı?
Gelmesini gram istemem ama öyle bir sorun vs. yaşandıysa intikam almak için gelir o manyak.
Değişik şeylere tutunup kendini motive eden bir çar. Mertens gibi asla olmaz ama son dönem Ziyech katkısı verebilir.
Bende bilmiyorum ama sanki o herif ünlü bir hoca ile ciddi bir birine girdi diye aklımda kalmış. Belki Mourinho'dur diye düşündüm.Ayni donem real'de bulundular mi ki, mourinho'nun 10 numarasi mesut'du gidene kadar.
Salladim reisBu maçta olabilir çünkü Gaziantep Hakan Balta ve sanırım Konya maçında da Selçuk'un kafa golleri +80'lerde gelmişti.
Sakat dedik dedik inanmadınız
oynayan değil giyen diye düşünsek keşke![]()
bu durumda
Yakup Çınar: "Beşiktaş derbisinden önce Galatasaray'ın 8 numara transferini bitirmesini bekliyorum."
Dünyanın en alakasız 2 topçusuMcTominay ihtimali yüksek diyor bir taraftanda Wendel defteri kapanmadı diyor. Sallakazan
Adam Fulham a gidiyor bunların dünyada haberi yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke söylemeseydin de burak kazmasının kaçırdıklarını tekrar görmeseydimGaziantep
Şubatta ts forumundayiz reis ztn banlatmama gerek yok. Bu sezon ilk3 zorHoşgeldin
Yine banlatma kendini, bu yönetime hiçbir şey sökmez sjssjsjs