Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.572
- 16.077
- 2.228
Ligin sonlarına doğru 1-0 kazandığımız maçlardan birisiydi. Son dakikalarda gol atmıştık diye hatırlıyorum ama hangi maç hatırlayamadım.Bu kare hangi maçtandı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin sonlarına doğru 1-0 kazandığımız maçlardan birisiydi. Son dakikalarda gol atmıştık diye hatırlıyorum ama hangi maç hatırlayamadım.Bu kare hangi maçtandı yav
Zaten transferler hemen bitseydi nöbetin zevki kalmazdı. Elleme iyi oldu
bu durumda
Dursun Özbek : tinky-winky
Metin Öztürk : dipsi
Hatipoğlu : Lala
CenkErgün: Po
mu oluyor. lütfen öyle oluyor de...
5- piyasa çok şişti gsnin çöpe atacak parası yok. Transferde gerekirse Ocak ayına kadar beklenilecekYakup'la birlikte birkaç gün içinde orta sahanın bitebileceğini iddia ya da ima edenlerin sayısı 4 oldu.
Dört ihtimal var.
1- Yabancı basında çıkan haberlerin aksine McTominay konusunda ilerledik
2- İsmi çıkan başka bir isimde ilerledik ama haber çıkmıyor.
3- İsmi hiç çıkmayan birini duyacağız, Jelert'te olduğu gibi.
4- Bu hafta sonu işi kolpa, pazar akşamı gibi "bir haftalık süreç kritik" masalları ile devam.
Sanki 4
Sinirimizle oynamayiniz.Zaten transferler hemen bitseydi nöbetin zevki kalmazdı. Elleme iyi oldu
Dursun olursa ekime kadar diyormuş ortamlarda.ekimdeki bjk derbisinden önce yetişir transferler
![]()
McKennie e un futuro lontano dalla Juventus: si muove anche il Galatasaray
La Juventus continua a lavorare per ultimare la rosa di Thiago Motta con almeno altri 2-3 colpi di livello internazionale, da Todibo per la difesa a Koopmeiners e Adeyemi per centrocampo e attacco.www.tuttomercatoweb.com
Neyse ki kaynak kötü.
Sakat dedik dedik inanmadınız
Bu adam transfer olmamış mıydı yav ben mi yanlış hatırlıyorum. İptal falan mı oldu son anda.![]()
McKennie e un futuro lontano dalla Juventus: si muove anche il Galatasaray
La Juventus continua a lavorare per ultimare la rosa di Thiago Motta con almeno altri 2-3 colpi di livello internazionale, da Todibo per la difesa a Koopmeiners e Adeyemi per centrocampo e attacco.www.tuttomercatoweb.com
Neyse ki kaynak kötü.