Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neyse ki kaynak kötü.
Kötü oyuncu mu? Sanki temposu ve dripling olarak istediğimizi verir ama hücum olarak vermez gibiydi son hali çok mu kötü?

nöbeti böyle takip ediyorum

Barca- Olmo işi daha net değil ama olacak gibi. Barca maaş bütçesi yüzünden İlkay'dan çıkacak bu durumda ama İlkay'da şöyle bir durum var Barca'dan net 8-10 milyon civarı maaş alıyor bir de Barca bonservis ister mi? Arap yarım adasına gitme ihtimali daha yüksek geliyor bana. Lakin İlkay bonservisini alırsa yada bonservisi çok makul 3 milyon gibi bir şey olup kendisi de 5 milyon maaşa okey olursa Cajuste+ İlkay'da gayet iyi olabilir. İlkay aynı zamanda yerli sayılıyor sanırım Mesut Özil gibi. Ben geleceğini pek sanmıyorum İlkay'ın bana pek gerçekçi gelmiyor.

İlkayı fener alacak bence,zaten hali hazırda koç grubu ile bir sponsorluğu falan da varmış,feridun denen herif bu kadar köpürttügüne göre kesin fener alacak

İlkay transferini normalde çok istiyorum ama bizim ihtiyacımızı karşılayacak tipte oyuncu olmadığı için 8 no gelmeden alınmasın istiyorum. Onu alırsak asla başka orta saha almayız. Ondan sonra İlkay'ı Torreira yanında koşturacaz diye uğraşır dururuz, adamdan aldığımız verimi de düşürürüz.

İlkay sadece ve sadece Mertens'in mevkisine gelmeli bu yaştan sonra artık. (Ligde kolay maçlarda falan 8 noya geçer bazen o ayrı ama asıl mevki olarak konuşuyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt