Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.397
- 3.107
- 1.893
Douglas Luiz takasına dahil edilecekti ama yerine başka oyuncu gitti Villa'ya son anda.Bu adam transfer olmamış mıydı yav ben mi yanlış hatırlıyorum. İptal falan mı oldu son anda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Douglas Luiz takasına dahil edilecekti ama yerine başka oyuncu gitti Villa'ya son anda.Bu adam transfer olmamış mıydı yav ben mi yanlış hatırlıyorum. İptal falan mı oldu son anda.
Ben hiç beğenmem. Dümdüz topçu.4-5 tane maçını izledim galiba,Bu arkadaşa yakın ortasaha bile yok ligde
Aynen çer çöp gedson diye ağzınızın suyu o yüzden 3 senedir akıyor.Elinde olan dediklerinin tamamı çerçöp. jk da övülmez
Kötü oyuncu mu? Sanki temposu ve dripling olarak istediğimizi verir ama hücum olarak vermez gibiydi son hali çok mu kötü?![]()
McKennie e un futuro lontano dalla Juventus: si muove anche il Galatasaray
La Juventus continua a lavorare per ultimare la rosa di Thiago Motta con almeno altri 2-3 colpi di livello internazionale, da Todibo per la difesa a Koopmeiners e Adeyemi per centrocampo e attacco.www.tuttomercatoweb.com
Neyse ki kaynak kötü.
Yanına Mctominay üzerinede 1.5 porsiyon antep baklava
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Ya ne kötüsü tas gibi topçu futbol bilgisi 10 üzerinden 3 olanlar beğenmiyorKötü oyuncu mu? Sanki temposu ve dripling olarak istediğimizi verir ama hücum olarak vermez gibiydi son hali çok mu kötü?
Kimseyi alamayınca eğleniyor bizimle arkadaş heraldeCity mi bu
Mücadele gücü, sertlik, kondisyon anlamında çok iyi değil mi bu adam? Bayağı da asist yapmış bu sezon.![]()
McKennie e un futuro lontano dalla Juventus: si muove anche il Galatasaray
La Juventus continua a lavorare per ultimare la rosa di Thiago Motta con almeno altri 2-3 colpi di livello internazionale, da Todibo per la difesa a Koopmeiners e Adeyemi per centrocampo e attacco.www.tuttomercatoweb.com
Neyse ki kaynak kötü.
Yanına Mctominay üzerinede 1.5 porsiyon antep baklava
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Keramettin abiİlk kim çok yaşlı takım oluruz der sence.![]()