Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.251
- 58.374
- 3.383
O arkadas salliyorsa 30 bile verip alsak olur 150ye satariz seneyeYa ne kötüsü tas gibi topçu futbol bilgisi 10 üzerinden 3 olanlar beğenmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O arkadas salliyorsa 30 bile verip alsak olur 150ye satariz seneyeYa ne kötüsü tas gibi topçu futbol bilgisi 10 üzerinden 3 olanlar beğenmiyor
Kdb nin de analinize gerek var mı rtas ya gelmeyecegi kesin olan bir adam içinHem de bruyne hemde İlkay olmaz taktiksel anlamda çok ağır bi takım oluruz
Ziyech İlkay de bruyne bu adamları taşımak için arkaya 2 tane Torreira lazım

Aynen hatta bejeke bile alabilir ama bir biz alamayız Fanatik Galatasaraylı Ilkayıİlkayı fener alacak bence,zaten hali hazırda koç grubu ile bir sponsorluğu falan da varmış,feridun denen herif bu kadar köpürttügüne göre kesin fener alacak
Geçen yıl hamburgerci vs diye laf ediliyordu (son gün alası geldi) ismi bizle geçtiğinde fakat 11 oyuncusu oldu ve iyi bir sezon geçirdi.Douglas Luiz takasına dahil edilecekti ama yerine başka oyuncu gitti Villa'ya son anda.
ilkay bu saatten sonra 10 numara oynar zaten. alman milli takımındaki gibi yani, ilerde çok etkili oynuyorİlkay işi olur umarım defansif açıdan isteklerimizi yerine getirmez ama pasörlüğü top kullanımı oyun kurulumu gözlerimizi mest eder 2-3 sene
Yılın ilkay i ocak olduğu için miArkadaşlar size kaç kere dedik ilkay gelirse ocakta gelir
2 sene sonra bandirmasporda yardirdigini görür gibiyim
Yılın ilkay i ocak olduğu için mi
ben bu olaydan çok şüpheleniyorum şahsen. acur altından girip üstünden çıkıp ikna ederİlkayı fener alacak bence,zaten hali hazırda koç grubu ile bir sponsorluğu falan da varmış,feridun denen herif bu kadar köpürttügüne göre kesin fener alacak
Aynen çer çöp gedson diye ağzınızın suyu o yüzden 3 senedir akıyor.
Elinde Torreira dışında orta saha olmayan adamlar başkasının orta sahasını bokluyor.
O da güzel hikaye ha
bu ikisi gelsin ben gider takımı taşırım renkdaş merak etme.Hem de bruyne hemde İlkay olmaz taktiksel anlamda çok ağır bi takım oluruz
Ziyech İlkay de bruyne bu adamları taşımak için arkaya 2 tane Torreira lazım