Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavuz Berkan der ki
Be DeLaurentis ibnesi
Ne saniyorsun kendini
Geliyorum lan Napoli'ye
Kolla bir yerlerini
Erasmus öğrenci değişim programıyla Napoli çıkmıştı üniversitede, mal gibi evrakları vermeyip gitmemiştim. Gitseydim namımız kalırdı Napoli tribünlerinde, şimdi oraya gider, 3-5 Napoli tribün fedaisi eski arkadaşla ofisini basar, imzala lan DY derdim.

Erasmus öğrenci değişim programıyla Napoli çıkmıştı üniversitede, *************************** gibi evrakları vermeyip gitmemiştim. Gitseydim namımız kalırdı Napoli tribünlerinde, şimdi oraya gider, 3-5 Napoli tribün fedaisi eski arkadaşla ofisini basar, imzala lan DY derdim.
Italya'da Napolilerle bizim Karadenizlilerle ettigimiz gibi dalga geciyorlar. Biraz dingin olduklari varsayiliyor.

Kahveleri hazirlayin, tansiyon ilaclar yanimizda olsun, klavyeleri yaglayalim. Bugün sövme küfür show var

Galatasaray, Fiorentina'dan hücum oyuncusu Lucas Beltran'ı kiralamak istiyor. (ESPN)

Beltran, Icardi sevgisi nedeniyle transfere sıcak bakıyor.

Moratanin yerine sanirim

Herifler duygusal degil. Para da cok soz konusu olmayinca tak diye kesiveriyorlar takimdan. Biz Kereste ile Semsettin'i aldigimiz paraya satabilir miyiz diye kivraniyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt