- 26 Ocak 2021
- 41.134
- 40.397
- 3.078
OSİ işi bugün de yalan olur, Fb Bissouma'yı açıklarsa burası:
Bissouma işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OSİ işi bugün de yalan olur, Fb Bissouma'yı açıklarsa burası:
Bissouma işi
En ust noktalarin ile en zayif noktalarin arasinda ucurum olursa Avrupa'da en iyi kluplerde oynatmazlar. Benfica da dahi 3 mac, macin yildizi secilir, diger 3 mac en kotusu olursan paketler yollarlar. Kerem iyi tarafi cok iyi, kotu tarafida, A kalite bir takimin tolere edemeyecegi bir oyuncu. ( kritik top kaybi, topa basip gerektiginde oyunubyavaslatmamasi). Kafa oklarak, yapamadiklarindan hep sagi solu suclamasi isin gelisime kapali oldugunu gosteren tarafi. Barisi her turlu tercih ederim. Once sahsiyet acisindan.ikisini de canlı izledim kerem kesinlikle çok daha farklı bir oyuncu barıştan
barış daha çok pozisyonu oynayabilme imkanı olan bir oyuncu
aradığın şey skor filansa keremdeki o öngörülemezlik kolay kolay kimsede yok
En ust noktalarin ile en zayif noktalarin arasinda ucurum olursa Avrupa'da en iyi kluplerde oynatmazlar. Benfica da dahi 3 mac, macin yildizi secilir, diger 3 mac en kotusu olursan paketler yollarlar. Kerem iyi tarafi cok iyi, kotu tarafida, A kalite bir takimin tolere edemeyecegi bir oyuncu. ( kritik top kaybi, topa basip gerektiginde oyunubyavaslatmamasi). Kafa oklarak, yapamadiklarindan hep sagi solu suclamasi isin gelisime kapali oldugunu gosteren tarafi. Barisi her turlu tercih ederim. Once sahsiyet acisindan.ikisini de canlı izledim kerem kesinlikle çok daha farklı bir oyuncu barıştan
barış daha çok pozisyonu oynayabilme imkanı olan bir oyuncu
aradığın şey skor filansa keremdeki o öngörülemezlik kolay kolay kimsede yok
Ocak ayında da İlkay gelebilirağustos sonu kerem bize gelebilir
Sane geldi yerine daha iyi oldu.Arias'i geçen sezon almadigimiza biraz üzülmüstüm, simdi daha çok üzüldüm![]()
Genç değil. Bizim o seviyeye çıkmamız zordu ki zaten Sane geldi.27 yasinda ,g.america dan cikmayan topcuya 10 milyon verilemez kati suretle fln deniyodu gecen yaz arias icün
1 yas daha almis haline 20 milyon bayilmis wolves
neyse,keyifnen izleriz epl de
Fake news...bissouma -> fener maalesef
O zaman altayi alsinlar iste kanks yav altay arabistanli miAntalyaspor ve Alanyaspor Türk 1 kaleci alacakmış.Günay'ı alabilirler.Altay'ı da yedeğe alır bizim Takım![]()