Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.112
- 7.383
- 1.873
Gene Olumsuzluk Abideleri damlamis konuya. Yandi gulum keten helva.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamda sorun yok, istediğini ister; sen duruş sergile ve verdiğin sözde durmadın seninle işim yok de; ya masadan kalk yada 75i bas al gel. Seni parmağında oynatıyor, oyalıyor: sen ise kuzu kuzu, olur ağbi, yalnız şunu da indirsen çekiyorsun. Seni oyalıyor o 75i basıp almaman için. 16 sında 100 talep edecek çünküAdam yüzde 20 istiyor teminat istediler götürdüler sonradan talepleri artıyor sizce normal mi kabul etmiyorsa en başında 75 nakit istiyorum deseydi iyi niyetli mi sence?Dünyadaki tek forvet de Osimhen değil kimse kusura bakmasın daha doğru kimse Galatasaray dan büyük degil bu düşünceyle hareket etmek lazım.
Zaniolo gözümüzün onundeÖmrüm boyunca bir daha italyan görmek istemiyorum, pizza san sebastian cheseecaje yemeyeceğim, iğrenti geldi hepsinden
Emrah sen misin rtaş
Nereden bu kanıya vardın cengiz kardeş?!Bugün yazdıklarını okuyorum da sende eğleniyor gibi hava alıyorum
Cesur yürek

turkiyenin en buyuk bankalarinin kasasinda gecelik 500 - 600 milyon dolar nakit olur en fazla. 75 milyon nakit bulmayi cocuk oyuncagi saniyorlar.en pahalı transferımız sara 18 mılyon
onuda 9 taksitle yapmısız
75 mılyon € nakit nedir haberiniz var mı