- 3 Temmuz 2012
- 138.652
- 87.314
- 5.338
tier 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir varsayım da bu şekilde.
Osimhen neyse Morata o bence bizde oynayacagini sanmiyorum ben. Alamazsak bile biz tutamayizda oyle seylerimiz yok çunku. Sadece icardiyi sayŞu senaryoya ne diyorsunuz?
Hahahahaha ille de osimhen demeye devam edinsen meczupsun anladığım kadarıyla. diyecek bir şey yok.
Hazır bonservis kazanabiliyorsak comoya gönderelim derimŞu senaryoya ne diyorsunuz?
duyum mu var?Herkes sakin olsun
Hadi bitirsinler de görelim. Osimhen bahanesine iyi sığındılarOsimhen işi uzun sürecek belliki diğer transferleri bitirelim bu arada
Ne bilim reis bende yeni öğrendimHelal heis 1 sene sözleşmesi kalan adama bu kdr para vermiyelim dimi
Açıklama lazım, her an son nokta koyulabilecekmiş hissi var. Daha zaman alacak dersin, gazı alırsın. Ama çıkıp da yöneticin 48 saatte çözüme kavuşur derse 9 temmuzda, beklenti olması normalYönetim çok panik davranıyo o panik taraftara da yansımaya başladı. Osimhen söylendiği gibi sadece Galatasaray diyosa 1-2 hafta demlenmeye bırakmak lazım bu işi. Doğrusu budur