Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "İlk teklif 4 yıl vade 5 taksitliydi daha sonra süreç uzamadan 40 m euro peşinata çıkıldı. Galatasaray'ın 40 m euro tekte verecek bu gece ya da geçen cuma gecesi böyle bir para yok."
Ulan bu herif 3 saat önce kasada 120 m euro var demiyor muydu? :d

Ben bu isten hic bi sey anlamadım
En iyisi yatmak
Iyi geceler

Peşin yok sanırım. Eylül mü ekim mi ne o zamana kadar bir süre var peşinat için onun için teminat istiyor.
Kalan ödeme için de ayrı teminat istiyorlar yanlış algılama yapmadıysam benim anladığım bu.
Inmediately 40 ödeme denildi ama reis romanoda , matteoda falan. Matteo da 19 gibi yazdigina ek bir sey yok şuan update olarak demis zaten. Marzionun aksine, Kafa kalmadı valla takip etmekten. Arap saçina dondü is.

Yönetime kızıyorsunuz ama ya bb anlaşmasından dolayı teminat alınamıyorsa o zaman ne olacak karşında laftan sözden anlamayan hıyarın biri var
bb anlasmasi teminat alinmasinin onunde teknik olarak engel degil. alinabilir. ama teminat mektubunu iade etmeden yani napolinin borcunu odemeden bb anlasmasindan cikamayiz.

Beyler teminat olayı öyle kolay bir iş değil… mal varlıklarını bir nevi ipotekliyorsun anladığım kadarıyla…

O değil de böyle ödememe durumlarında genelde fifa devreye girmiyor muydu? Tabi o biraz süreç gerektiriyor. Bence bu yavşağın parayla acil ihtiyacı var. İstediği adamları alamıyor gibi… umarım batarsın Napoli… oyuncularına para ödeyemeyecek duruma düşersin…

Burhancan Terzi: "İtalya'da ki süreci yöneten kişi komple Gardi bu süreçteki en az suçlu kişi Gardi'dir."

Adam Napoli’nin sahibi. Bizdeki yoneticiler gibi risksiz para yonetmiyor adam. Osimhen’e zaten 80 milyon alirken vermis. Bence istekleri hic oyle mantik disi degil.

Ayrica sen bizim butun transfer politikamiz Osimhen uzerine der, ayrica parasi hazir dersen adamlar da cikar o zaman parayi der.

Burada suc %100 yonetimde.

Benim söylediğimle senin söylediğinin ne alakası var muhtemelen okuduğunu anlamamışsın tekrar oku

Burhancan Terzi: "Kulüple dün görüştüm teminat bugün hazır olur mu dediğimde yönetici tarafından 1 günde teminat çıkar mı dedi."

Peşin yok sanırım. Eylül mü ekim mi ne o zamana kadar bir süre var peşinat için onun için teminat istiyor.
Kalan ödeme için de ayrı teminat istiyorlar yanlış algılama yapmadıysam benim anladığım bu.
Eylül- Ekim değil. Bu ay sonu sermaye artışı tamamlanıyor peşinatta bu ayın sonunda.

Şu an o para yok diyor.
Gün içinde bunu da yazmıştım. 40 peşin para kolay kolay red yemez, bir ihtimal belki bu demiştim. Burhan gibiler ilk haberi yaptılar zaten. İnanmamıştım, yalandır derken Fabrizio da girmişti haberi.

Gel gelelim şimdi kendi yaptığı haberi yalanlayıp para yoka gelmiş mevzu.

Bugün çıkan haberlerde Napoli başkanına sövdük fakat günün sonunda bizim de sözümüzü tuttuğumuz şüpheli. Beyin yaktırırlar insana. Artık kimseye inanmadan zamana bırakacağız.

Beyler teminat olayı öyle kolay bir iş değil… mal varlıklarını bir nevi ipotekliyorsun anladığım kadarıyla…

O değil de böyle ödememe durumlarında genelde fifa devreye girmiyor muydu? Tabi o biraz süreç gerektiriyor. Bence bu yavşağın parayla acil ihtiyacı var. İstediği adamları alamıyor gibi… umarım batarsın Napoli… oyuncularına para ödeyemeyecek duruma düşersin…
Parayı alır mıyım derdinde değil teminatı biraz ödeyerek kırdıracak nakit yaratma derdinde

Bizim yönetimden birinin çıkıp açıklama yapması gerekiyor kavukçu yu bi piste almak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt