Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum modları bizim yönetim 75+5 milyon teklif etsinler diye herhalde forumun her köşesine komple reklam bağlamış

La Gazzetta'da bugünün haberi var. Napoli, Lucca için 40 milyon euro bedel karşılığında anlaşma olduğu yazıyor. Osimhen işi yarın öbür gün lehimize neticelenir çünkü haberde Nunez'i de hala zorladıkları yazıyor demek ki 2 santrafor alacaklar.

Evet boylece fabrizio denen itin fener adami oldugu belli oldu. Yoksa nerden bilecek fenerin baska hedefleri oldugunu

Osimhen maignan ı bizzat seninle sırt sırta veripte.. diyip ekibimize davet etmiş

Free Ilkay
Free Sommer
Osimhen
Sildillia/Semedo
Stoper
Hadi yav artık..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhen İcardi Zaniolo
Yunus Barış Sane Sallai
İlkay Sara Lemina Torreira
Eren Jakobs
Lucimi Abdülkerim
Davinson Kaan
Transfer Frankowski
Transfer Günay

Osimhen
Lucimi
İlkay
Sağ bek
Kaleci

5 transfere hayvan gibi kadromuz oluyor.

Gördüğüm kadarıyla ahbertim Abdülkerim'e karşı kalkışma var. Getirdiğimiz gibi götürmesini de biliriz.

Osimhen İcardi Zaniolo
Yunus Barış Sane Sallai
Eren Jakobs
Lucimi Abdülkerim
Davinson Kaan
Transfer Frankowski
Transfer Günay

Osimhen
Lucimi
İlkay
Sağ bek
Kaleci

Frank deh

Sallai bek rotasyonuna

1 tane genç 6-8

4 adam az bnc orta saha için berkanla birlikte 6 olmalı

Osimhen İcardi Zaniolo
Yunus Barış Sane Sallai
Eren Jakobs
Lucimi Abdülkerim
Davinson Kaan
Transfer Frankowski
Transfer Günay

Osimhen
Lucimi
İlkay
Sağ bek
Kaleci

Kontenjandan dolayı frank şut Jelert kurtarır orayı en az frank kadar oynar zaten

Bizim taraftarlar yine zaniolo güzellemesi falan yapmaya başlamış. Bu Türk milletinin duygusallığı amatörlğe yol açıyor.

Zaniolodan bişey olacağını düşünmüyorum. Açık alan futbolcusu. Yedekte bekletmek için de aşırı pahalı. Satılık yada kiralık bu yükten kurtulmalıyız. Yusuf demir de acilen kiralık.

Frankowski, jelert, köhn, Yusuf demir, zaniolo acilen kurtulmamız gereken isimler. Hiç bir şey vermedikleri gibi maddi olarak yükler ve kadroda boşuna yer kaplıyorlar. Sallai de dahil edilebilir buna.

Lucumi iyi bile olsa 2 güney amerikalı stoper mantıklı mı milli takım arasından çok geç dönüyorlar

2 as stoperinin de bu durumda olması pek mantıklı değil diye 1 şey okumuştum hak vermedim deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt