Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiorentina'ya gidip 3 m euro verelim transferi 2 hafta ertelesin.

Napoli, Lorenzo Lucca’nın transferi için Udinese'yle anlaşma aşamasına geldi.(Fabrizio Romano)

Şu an TR’de aklıbaşında herhangi bir bankanın bir futbol kulübüne 35m€ teminat vereceğini sanmıyorum. Verilirse devlet bankalarından Ankara’nın talimatıyla verilir, o talimatı almak için de nelerden vazgeçilir o beni biraz korkutuyor.

Bu iş bilmez yönetim olduğu sürece daha çok sıkıntı çekeriz badem bıyık ve simitçiye kaldı koskoca Galatasaray

Benim en çok kafama takılan, Napoli sürekli daha fazlasını mı istiyor yoksa baştan beri aynı yerde mi?

Fiorentina'ya gidip 3 m euro verelim transferi 2 hafta ertelesin.

Napoli, Lorenzo Lucca’nın transferi için Udinese'yle anlaşma aşamasına geldi.(Fabrizio Romano)
Eyvah bu işi karıştırmamız lazım bunu alırlarsa forvet aldık diye osimheni kolay kolay salmazlar alamamaları lazım

Dostum gönderiye göre kazıklanmış olmuyoz mu?
Şu an alabilecekleri tek adam çünkü Nunez için Osimhen satışı gerekiyor. Osimhen fiyatı 75 ise orada da 70 verir eşitleriz.

Conte'de kafası kırık istediği olmazsa kulübü yakar adamlar zar zor söz vererek tutmuştu eğer sözler yerine gelmez kampa yetiştiremezlerse elleri ayaklarına dolaşır.

Şu an alabilecekleri tek adam bu Nunez için Osimhen satışı gerekiyor. Osimhen fiyatı 75 ise orada da 70 verir eşitleriz.

Conte'de kafası kırık istediği olmazsa kulübü yakar adamlar zar zor söz vererek tutmuştu eğer sözler yerine gelmez kampa yetiştiremezlerse elleri ayaklarına dolaşır.
Ya yok udinesenin oyuncusu için fiorentinaya 3 verirsek napoli ne kerizler. var der :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt