- 18 Mayıs 2011
- 22.169
- 12.055
- 1.873
Gene hatip kavukcu cekismesinden sözleşme bile uzatilamiyor. Bu iki başlılık bir an önce bitmeli.
Yunus kime ne anlatıyorsun sen kardeşim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gene hatip kavukcu cekismesinden sözleşme bile uzatilamiyor. Bu iki başlılık bir an önce bitmeli.
Maaş kaleci ye göre çok fazla orası kesinde Edersonun forması 10 gömlek üstündür Günay'dan.Dünyada o maaşı verilebilecek 3-4 kaleci var o ederson değil.Son 2 yıldır düşüşte man city maçlarını izlemiş biri olarak diyorum.Bana göre 9 verdiğin kaleci ile günay arasında dağlar kadar fark olmalı ama öyle olmayacak.9 maaş hiçbir kaleciye verilmez.
keşke bir tercih hakkımız olsaydı Tanrıkut Mete abiEderson, biraz City'de oynamanın itibarı sebebiyle olması gerekenden fazla değer görüyor bence tercih hakkım olsa Maignan derdim.
Ayağı harici üstün bir tarafı yok. Ayrıca da bir kaleci için fazla sakatlaniyor.Maaş kaleci ye göre çok fazla orası kesinde Edersonun forması 10 gömlek üstündür Günay'dan.
Hayatım tercih edemediklerime üzülmekle geçti Sedat Star.keşke bir tercih hakkımız olsaydı Tanrıkut Mete abi
Hayatım tercih edemediklerime üzülmekle geçti Sedat Star.
Bize Ederson yollayıp A+ kaleci çekiyorlar.Man. City Chevalier'i alacakmış galiba