Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davinson torreira osimhen gibi fırsatları değil bu yönetim türkiyedeki hiçbir yönetim o fiyatlara alamaz artık

Her teklif gelen oyuncumuza 'satıldı' gözüyle bakacaksanız işimiz var.

İyi oyuncuya teklif gelecektir illa ki.

Gs yönetimi hele ki Osimhen güreşinin ortasında, o teklifi zinhar kabul etmez.

O yüzden o konuyu geçelim, Osimhen'e odaklanalım #derim.

Davi yaşı mağlum, daha ondan 30+ bonservis alamayız. 20'ye verilmez ama 30'a verilir. Potansiyelli birini 15-20'ye alır onu da iki sezon sonra 30 35'e satarız misalen.
Ata milleti zehirleme fm kültürüyle. Davinson, Toreira bunlar omurga adamlar satılamaz. Osimhen ve kale de gelince omurga tamamlanmış olacak. 75 mio ya forvet alıyor takımın como adlı uyduruk takımın 30 miosuna mı kaldık ki hayatta öyle bir para çıkmaz italyan kulüplerinden max Napoli filan verir o parayı.

Yönetimin beceriksizliği ayrı konu olmakla beraber Sanchez satılmamalıdır. Zira 15-20'ye yerini dolduracak stoper bulamazsın.

Forumda bi de herkes tutturmuş yok Lucumi yok bilmem ne. Lan bi kere Bologna maçı izlediniz mi? Yo. Ben izledim mi? Yo. En fazla 1-2 kere milli takım maçında görmüşsünüzdür, biri Lucumi iyi diyor, sonra herkes Lucumi'nin dayısıymış gibi bizim oğlan gelsin diye tripleniyor.

Sanchez gibi stoper bulmuşsunuz ne satması, öpün başınıza koyun. Nimet bu adam nimet. Anneanne köftesi gibi adam, başka yerde bulamazsınız.

Daha önce hiç #Osimhen sabahına uyanmamıştık. :d

Skyrim oynarken bazen lan oyun doğru mu ilerliyor yoksa bug'a mı girdi diye sizi ikileme sokar ya, tam öyle bi transfer dönemi

Simülasyonun hata vereceği zamanı bekliyorduk bizim Osi transferine denk geldi

Haluk Yurekli: Galatasarayin masayı devirmemesinin tek sebebi Osimhenin sergiledigi duruş. Sadece Galatasarayda oynamak istiyor. Galatasarayda onu cok istiyor

sanchezi 30 milyona satıp yerini doldurma fikirleri bu havada iyi geldi serinletti

değil 30 milyon 50 milyona sattığımızı varsayalım, dünya futbolunda sanchezin yerini doldurabilecek kaç tane stoper var ve bunların hangisi gs'ye gelecek?

erden timur bir şekilde geri getirelene kadar adamın kurduğu iskeleti bozarsak cuestalara frankylere muhtaç oluruz

torreira ve sanchez mümkünse burda emekli olsun onlardan kazanacağımız paranın 10 katını çöp ederiz zaten

Ter stegen sürekli sakat. Sommer yada ederson ıyidir.
ederson'da son sene sürekli sakat kasık masık bel mel gidiyor onda da. Öteki desen yaşı Muslera kadar. Kafa da oturan tek kaleci bence Emiliano Martinez ama onunda Manu peşinde. Maignan'ı da Deschamp ırkçı pezosu yüzünden alamıyoruz. Kale de daha bir süre hareketlilik olmaz.

bugün olumlu haberler gelmezse olacaklari düsünemiyorum bile!

Her teklif gelen oyuncumuza 'satıldı' gözüyle bakacaksanız işimiz var.

İyi oyuncuya teklif gelecektir illa ki.

Gs yönetimi hele ki Osimhen güreşinin ortasında, o teklifi zinhar kabul etmez.

O yüzden o konuyu geçelim, Osimhen'e odaklanalım #derim.
Takasa sokuyoruz
Davinson 20
Osimhen 80

Osimhen 60mye gelmiş oluyor

Bu arada bu Osi için Temmuz 10 veya 15 inde serbest kalma maddesi bitiyor +1 yıl otomatik uzatma hakkı var Napolinin vb şeyleri herkes söylüyor da, bunların belgesini gören var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt