- 12 Haziran 2015
- 36.199
- 31.882
- 2.693
AHAPek sanmıyorum böyle toplara girileceğini. Bir kere girdik onda da transfer iptal olmuştu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AHAPek sanmıyorum böyle toplara girileceğini. Bir kere girdik onda da transfer iptal olmuştu.
Çok net hatırlıyorum hepimiz sol beke vuran o güneşte Kwadho Asamoah'ı bekliyorduk yine bir İtalya'dan transfer her şeyde anlaşılmıştı ama Juve son anda vazgeçmişti vermekten.
22 23 transferlerinde çok yaptılar. Torreira geldiğinde Muslera koydular. Hatta bu sinyalleri kolaj yaptıkları bir transfer açıklaması da var.Pek sanmıyorum böyle toplara girileceğini. Bir kere girdik onda da transfer iptal olmuştu.
hocam işte espri işi böyle yaparsın balansını ayarlayamazsın millet yanlış anlar. Fi tarihindeki bir espri olayına gönderme yapıyorsan bunu herkes anlamaz hatırlamaz.Bir espri yapalım dedik herkes cidiye almış.
Davinson’un ten rengi Afrikalı arkadaşlara benziyor diye.
bu maddeye oşemen sıcak olmayabilir çünkü buchi bu maddeye vurgu yaptı dün napoliyi suçlayarak. Oşemene sormuştur inş bizimkiler sonra arıza çıkarmasın.Napoli ile Galatasaray arasındaki görüşmeler bugün yeniden başlıyor.Oyuncunun en az 3 yıl İtalya'ya satılamayacağı maddesi kabul edildi. (Corriere dello Sport)
![]()
Davinson Sanchez’in Afrika Kupası olayı var.
En az 1 ay yok.
Kolombiya Afrika'ya tasindiysa biz de iskandinavyaya tasinalim.Davinson Sanchez’in Afrika Kupası olayı var.
En az 1 ay yok.
Davinson Sanchez’in Afrika Kupası olayı var.
En az 1 ay yok.
yav zaten mevcut durumda alsa italyadan o paraları verip alırlardı. bundan 3 yıl sonra da bir şey değişeceğini sanmıyorum. mesele sadece bonservis olmadığı için maas yüküne de kimse girmez avrupadan. osimhen in kanı sarı kırmızı akıyor edebiyatına girmeden önce bizim önerdiğimiz maası avrupadan kimsenin vermediği gerçeğiyle dee yüzlesmek lazım.Napoli ile Galatasaray arasındaki görüşmeler bugün yeniden başlıyor.
Oyuncunun en az 3 yıl İtalya'ya satılamayacağı maddesi kabul edildi. (Corriere dello Sport)
Osimhen Galatasaray'dan başka bir yere gitmek istemiyor.
Bugün Galatasaray'dan banka teminatı içeren yeni bir teklif daha bekleniyor ve bu durum sonunda çözüme kavuşabilir. (Repubblica)
o araya maç denk gelemyebilir falan diyorlardı. devre arasına mı ne denk geliyormus bizim. diye söylediydi biri yanlıs hatırlamıyorsam. afrikalılar için.Davinson Sanchez’in Afrika Kupası olayı var.
En az 1 ay yok.
İcardi sezon sonu futbolu bırakır bu gidişle. O adamı artık idare edeceğiz sezon sonuna kadar. Umarım O. Buruk bunu yapabilir. İcardi’nin 2. santrafor olarak kullanılması bütün oyun planımızı bozar.İcardi icin hala sure gerekiyor diyorlar hey Allahim delirecegim..
Sezon acilisina da en son beyimiz katiliyor ..
Bu sezon eski İcardinin %50sini goremeyiz gibi geliyor ..