Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim teklif ettiğimiz ödeme planına göre belirlenmiştir belki. Ortada bir anlaşma olsa italya medyası duyurur zaten napoli okey dediği an sağır sultan duyar.
Napoli görüşmeye açık diye yazmıştı Fabrizio teminat sunulursa bu iş çözülür gibi duruyor ama bu teminat işi olacak mı onu görmek lazım.

Bizim kredi teklifinin bunagin istedigi mektup dan daha iyi oldugunu yazmis zaten. Adamin istediginden fazlasini veriyoruz niye red etsinde mektup istesin yav.
3 gün önce de teklif çok iyi bu iş bitti diyordu herkes yine reddetti. Ek olarak %20 pay, 3 yıl italyaya dönemez ve 2025 yılı içinde tüm parayı almayı istedi bu sefer. Yine şartları yükseltmeyeceğini nerden biliyoruz.

Bu teklif de reddedilirse Dursun başkan devreye girer
6fd05770-7107-4995-8d63-c46fc146069b.webp

Adam sadece bizim yeni teklifi ve ödeme garantisi verdiğimizi söylemiş. Karşı tarafın tamam demesi gibi bir durum yok yani yine. Yaptığımız her teklifte gerek taraftar gerek bizim muhabirler her defasında bu iş oldu gibi davranıyor ama napoli tamam anlaştık demeden neden herkes iş bitmiş gibi konuşuyor onu anlamadım. Karşıda bir manyak var, kabul demeden boşa hevesleniyoruz her defasında.

Bugüne kadar ben de Napoli tarafının sürekli yavşaklık yapıp, Gs'ın sürekli her şeyi kabul etmesine rağmen, anlaşmaya sürekli son anda yeni şeyler eklediğini düşünüyordum.

Ancak fikrim değişti.

Bence bizimkiler hiçbir zaman Napoli'nin şartlarını %100 kabul etmedi. Hep bir iki adım geride durdular. Oyuncunun Gs'ı %100 istiyor olmasına güvenerek, Napoli de nasıl olsa kabul eder diye düşündüler. Ancak yansıtılan haberlerin oluşturduğu algıya istinaden biz aksini düşündük. Suçu Napoli'de aradık.

Ancak sanırım bizimkiler bu sefer her şeyi kabul ettiler. (Ya da umarım).

Öyle ya da böyle, ben işin sonunda Osi'nin GS'a geleceğini düşünüyorum.

Napoli görüşmeye açık diye yazmıştı Fabrizio teminat sunulursa bu iş çözülür gibi duruyor ama bu teminat işi olacak mı onu görmek lazım.
Bizim millet çabuk gelin güvey oluyor her seferinde, dejavu oldu artık. Her teklifte bu sefer oldu demenin manası yok bence çünkü karşı taraf anlaştık demedi henüz. Tüm isteklerini karşılasan bile yenisini isteyebilir manyak

Bugüne kadar ben de Napoli tarafının sürekli yavşaklık yapıp, Gs'ın sürekli her şeyi kabul etmesine rağmen, anlaşmaya sürekli son anda yeni şeyler eklediğini düşünüyordum.

Ancak fikrim değişti.

Bence bizimkiler hiçbir zaman Napoli'nin şartlarını %100 kabul etmedi. Hep bir iki adım geride durdular. Napoli kabul eder diye düşündüler. Ancak yansıtılan haberlerin oluşturduğu algıya istinaden biz aksini düşündük. Suçu Napoli'de aradık.

Ancak sanırım bizimkiler bu sefer her şeyi kabul ettiler. (Ya da umarım).

Öyle ya da böyle, ben işin sonunda Osi'nin GS'a geleceğini düşünüyorum.
Daha geçen gün %20 pay ve 3 yıl italyaya dönemez maddesini yeni bir istek olarak talep ettiler.

images-1.webp

Cedric Carrasso ağabey aklıma geldi birdenbire. Bizde neden uzun yıllar kalmadı anlamıyorum. Gayet sağlam kaleciydi ve yedek oturmayı da sorun etmiyordu. Yıllarca yedek kaleci olmadan sezonlar geçirdik. Bu sene de böyle bir kaleci olsun istiyorum. Geçiş kalecisi olacak ve sonraki seneler 40'a kadar yedekte oturacak...hiç mi yok dünyada?

Ekli dosyayı görüntüle 294812
Cedric Carrasso ağabey aklıma geldi birdenbire. Bizde neden uzun yıllar kalmadı anlamıyorum. Gayet sağlam kaleciydi ve yedek oturmayı da sorun etmiyordu. Yıllarca yedek kaleci olmadan sezonlar geçirdik. Bu sene de böyle bir kaleci olsun istiyorum. Geçiş kalecisi olacak ve sonraki seneler 40'a kadar yedekte oturacak...hiç mi yok dünyada?

bu herifin topa atlaması 3 dk fln sürüyodu

Daha geçen gün %20 pay ve 3 yıl italyaya dönemez maddesini yeni bir istek olarak talep ettiler.
Yaw işte belki o istekler bir süredir vardı. Yeni değildi. Onu bilmiyoruz.

Ben bizim heyete güvenmiyorum.

Napoli tarafı da ak kaşık değil gibi görünüyor ama sorun belki de dışarıdan görüldüğü kadar tek taraflı (Napoli başkanının sürekli yenilenen istekleri) değildir? Bilemeyiz. Onu diyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 294812
Bu adam fatih sultan mehmetin medreseden arkadaşı

Bizim millet çabuk gelin güvey oluyor her seferinde, dejavu oldu artık. Her teklifte bu sefer oldu demenin manası yok bence çünkü karşı taraf anlaştık demedi henüz. Tüm isteklerini karşılasan bile yenisini isteyebilir manyak
Cozulse de hepimiz rahatlasak Galatasaray li olmak çok güzel duygu da bu transfer donemleri bize izdirap oluyor İnşallah bu transfer dönemi sonunda kadromuz Şampiyonlar ligi için de yeterli bir kadro olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt