- 31 Aralık 2015
- 14.565
- 9.500
- 1.588
Çare ter stegen evet sık sakatlaniyor ama en azından kalede güven verir. Ederson'un kolları yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson. Sırf ayaklari iyi diye alinmaz.Çare ter stegen evet sık sakatlaniyor ama en azından kalede güven verir. Ederson'un kolları yok.
Yav onun ayaklarına uzun toptan 7-8 gol attırdı diye ayakları iyi diyorlar kaç tane avelligine gol yedirdi. Aynı şey onana salağı içinde söyleniyor.Ederson. Sırf ayaklari iyi diye alinmaz.

Sen çöp diyordun dostum.Riosa cöp cekiliyordu forumda
Arabistan'da farklı bir şehirde yaşıyormuş ve antrenmanlara özel uçak yada helikopter ile gidip geliyormuş. Böyle haberler vardı.Duran çok sıkıntı çıkaracak bunlara. 20 yaşında Arabistana gitmeyi kabul etmiş adamı kolay kolay motive edemezsin top oynamaya
bjk'in efsanesi değil mi o?Acaba rüçhan hakkı kullanımı ne durumda? Sermaye artışına katılım nasıl bu da bir çok şeye ciddi etki edecek sonuçta.
7 Temmuz'da başladı 21 Temmuz'a kadar devam edecek. Son güne kadar belli olmaz.Acaba rüçhan hakkı kullanımı ne durumda? Sermaye artışına katılım nasıl bu da bir çok şeye ciddi etki edecek sonuçta.
Biz de sermaye artışı yapıyoruz ya bizde de hakkı olanlar kullanmalı yada kullanılmayan kısım sonraki 2 iş günü satışa çıktığında satılmalı ki beklenilen para kasaya girsin. Biz de bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama insan merak ediyor.bjk'in efsanesi değil mi o?
rüçhan hakkı
biliyom b-field. her zamankinden geyiğimi yaptım öylesine :/Biz de sermaye artışı yapıyoruz ya bizde de hakkı olanlar kullanmalı yada kullanılmayan kısım sonraki 2 iş günü satışa çıktığında satılmalı ki beklenilen para kasaya girsin. Biz de bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama insan merak ediyor.