Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müspet bir gelişme olmadığına göre kesin yaşanmıştır diyeceğiniz bir hikaye paylaşayım

Hastanedeki keyfim gıcır olduğunda “yara.. mı ye fener, yara..mı ye fener” diye mırıldanarak dolaşırım , bazen biraz yüksek sesle de söylediğim olur. ( bilmeyen varsa hastane Arap yarımadasında olduğu için ağırlıklı dil İngilizce ve Arapça) ama kızlar Türk dizisi izlediğinden baya Türkçe biliyorlar

Teknisyen kızlardan biri hocam ne söylüyorsunuz, şarkı mı ? diye yanıma yanaştı

Yok dedim bu ünlü bir türküdür

“Yara..mı ye fener”
Enlighten the scar of my heart diye üfürüverdim.

Yani kalbimin yarasına ışık tut.

Bir hoşuna gitti, diğerlerine de öğrettim. Şimdi koridorlarda hepsi “yarra..mı ye fener” diye dolaşıyorlar.

Keyifler gıcır.

Duran çok sıkıntı çıkaracak bunlara. 20 yaşında Arabistana gitmeyi kabul etmiş adamı kolay kolay motive edemezsin top oynamaya

Osimen işi temmuz ayı içinde bitmez. Tahmin.

Fener püsküllü belayı satın almış 1 yıllığı 25 milyon Euro'ya

Duran çok sıkıntı çıkaracak bunlara. 20 yaşında Arabistana gitmeyi kabul etmiş adamı kolay kolay motive edemezsin top oynamaya
Arabistan'da farklı bir şehirde yaşıyormuş ve antrenmanlara özel uçak yada helikopter ile gidip geliyormuş. Böyle haberler vardı.

Acaba rüçhan hakkı kullanımı ne durumda? Sermaye artışına katılım nasıl bu da bir çok şeye ciddi etki edecek sonuçta.

bjk'in efsanesi değil mi o?
rüçhan hakkı
Biz de sermaye artışı yapıyoruz ya bizde de hakkı olanlar kullanmalı yada kullanılmayan kısım sonraki 2 iş günü satışa çıktığında satılmalı ki beklenilen para kasaya girsin. Biz de bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama insan merak ediyor.

Biz de sermaye artışı yapıyoruz ya bizde de hakkı olanlar kullanmalı yada kullanılmayan kısım sonraki 2 iş günü satışa çıktığında satılmalı ki beklenilen para kasaya girsin. Biz de bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama insan merak ediyor.
biliyom b-field. her zamankinden geyiğimi yaptım öylesine :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt