Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
bu nelsson gittikten ve gundemi bittikten sonra hem sovdurecek hem guldurecek kaliteli bir duyum paylasacagim hakkinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yönetim : bir keresinde reddedilmemiştim ve hayatımın en kötü günüydüIyi bari bugün reddedilmicez
bjk gibi padişah :d
Vere vere sonunda verilmedik şey kalmayacak. Verdikçe daha fazlasını istiyorlar, keriz olduğumuzu hemen çözmüş çakalVerin olm kardan pay… günlerdir aynı şeyi söylüyoruz… demokrasilerde çareler tükenmez…
bu nelsson gittikten ve gundemi bittikten sonra hem sovdurecek hem guldurecek kaliteli bir duyum paylasacagim hakkinda
Tarihleri yanlış yazmış 2026-20127 olacak sanırım ama diğer haberlere göre tam tersi bir haber. Akreditif verilmiş lakin 2026 içinde ödeyin isteği kabul edilmemiş buna göre. Pek güvenilir bir kaynak değil ama zira İtalya'ya satma işini 2 yıllı süre ile kabul etmiştik zaten daha önceki anlaşmada. Pay işini ben de kabul edileceğini düşünmüyorum bu arada.
Sarayda Harem tarafinda takiliyormus
Sanırım bu karşılıklı oldu. Adamlar 37,5 peşin 37,5 gelecek yıl + teminat dedi; bizimkiler 40 peşin 17,5x2 + teminat dedi. Bu sefer Napoli 40 peşin geri kalanı 2026a kadar dedi; bizimkiler 40 peşin 35 taksit hazirana kadar teminat olmasın dedi… böyle böyle uzayıp gitti…1 haftada 4 kez teklifimizi reddetmiş ve isteğini sürekli arttırmış bir başkana karşı nasıl orta yol bulundu diye haber yapabiliyorlar ki
Kardan pay ile gelsinler yeter ki… daha ilk sonraki satıştan kar istediklerini yazdıkları gün söyledim. 2 oyuncu satarasın Osi nin değerini düşük tutarsın diye. Bunu da biz bulmadık…Vere vere sonunda verilmedik şey kalmayacak. Verdikçe daha fazlasını istiyorlar, keriz olduğumuzu hemen çözmüş çakal
Tarihleri yanlış yazmış 2026-20127 olacak sanırım ama diğer haberlere göre tam tersi bir haber. Akreditif verilmiş lakin 2026 içinde ödeyin isteği kabul edilmemiş buna göre. Pek güvenilir bir kaynak değil ama zira İtalya'ya satma işini 2 yıllı süre ile kabul etmiştik zaten daha önceki anlaşmada. Pay işini ben de kabul edileceğini düşünmüyorum bu arada.
Maksat fiyat kasmakdaha kendi transferlerimize giremiyoruz bir de elalemin transferine mi giricez
Kendini 5yildizli sanan mal bi kulubu söguṣlemeye geldim diyordurŞuan sorsan hangi kulübe transfer oldun, biliyorsa şerefsizim.