Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığım kadarıyla bugün yapılan görüşmede yarın yapılacak olan görüşme planlanmış

Bir transfer icin kim yüzde veriyorsa o kisi sallıyordur. Bir transfer ya olur yada olmaz; yüzde 20 olur, yüzde 80 olur demek tamamen sacmalamak.

bu arada haluk yürekli net olarak abdullah kavukcunun basın danışmanlığını yapıyor

program sırasında beğenmediği bir soru/yorum olunca hemen tepki veriyor nasıl böyle bir algı oluşuyor diye
okurken sinirleniyor, düşünüyor, acaba ne desem diye tartıyor

özellikle algı konusunda çok hassas

çok net ekibin bir parçası olmasa bu kadar kafaya takmaz
tepkileri çok aşırı ve bir algı işinde olduğu çok net

Goygoy kahvesi diye bir space odası var arada yokluyorum, burhan girdi az önce şu italyanla mesajlaştığını söylüyor 21'i sonrası falan bir şeyler dedi yine sallıyor mu acaba

Kavukcu bey gittimi yine
IMG_0489.webp

Rdas isim rütbe kombinin febe‘ye karşı ligin en kritik maçında ilk 11 başlayıp 24. dakika‘da kirmizi kartla oyundan atılan Anadolu takımı altyapı oyuncusuna dönüşmüş

Aynı Burhan 1 saat arayla hem ''Yetkililer ile görüştüm 120 milyon euro var'' dediler haberi yapıp hem de ''40 milyon euro nakit yokmuş'' diyebilir.

Aynı Burhan 1 saat arayla "Alfredo Pedulla, bana mesaj attı. "De Laurentiis ve ekibi teklife ikna olmak üzere, iş %80 bitti" yazıp hem de ''GS teklifini değiştirmedi'' diyebilir.

Sonra çıkıp sabır sabır sabır. Peygamber miyiz ulan biz taraftarız.

Konyaspor: "Başkanımız Ömer Atiker, Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’u ziyaret etti. Türk futbolunun geleceği, kulüpler arası iş birliği ve sürdürülebilir başarı konularında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sırasında, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne geçmiş dönemlerden kaynaklanan bir borcumuzu da karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde yapılandırdık. Sayın Ali Koç’a ve Yönetim Kurulu'na göstermiş oldukları anlayış ve destek için teşekkür ederiz."

Konyanın fenere ne borcu olabilir yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt