Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence tafarel ikna eder bu herifi kesin öyle birşey olucak.. tafarell de pat diye gelmişti ben gelmez diyemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.

Düşüşteki cam adam kaleciyi GSmize istemiyoruz.

Ederson o maliyetlerde içime sinmiyor. Ayak kalitesi olarak dünyanın en iyisi toplu oyunda +1 adam etkisi yapar ama kaleciliğinin Günay'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

Adam yıllarca yüzde 90 topla oynayan bir takımda oynadı:) hani bi klişe varya hollandadan golcü alınmaz diye.. cityden kaleci alınır mı? Arkadaşlar evet yorumlayalım.

Bende oyle yazdim zaten yav :d
Ben kendimde değilim, altta yazdığını sonradan farkettim. Bak kendimde olmamam için başka bir haber.

Başkan Dursun Özbek, Napoli başkanı ile İtalya'da görüşmek istedi ancak sarı kırmızılı yönetim Laurentis'in dengesiz davranışları nedeniyle engel oldu. (Gökhan Dinç)

D.Ö: Tutmayın beni
Yönetim: Kimse tutmuyor ki başkanım
D.Ö: Tutun beni gidersem fena olacak

Ederson'un haddinden fazla yerildiğini düşünüyorum. O istatistiklerde biraz City'nin verdiği pozisyona da göre değişir. Ederson bir Alisson vb. değildir de asla burada bahsedildiği kadar da kötü bir kalec ide değil. Lakin maaşı çok geliyor bana o yüzden ben 5 milyon 2 yıllık Sommer işine daha sıcak bakıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt