Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.220
- 1.876
- 1.198
İngiliz takımları devreye girmeden bir an önce Osimhen’i almak lazım işi uzatmaya gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giftçi Adnan korkut göreveRüyamda Erden Timur'u gördüm bana bi anahtar verdi bu Osmihen'nin anahtarı mı dedim hıh dedi ve koşarak uzaklaştı.
valla maası bilmem de en iyisini bulmak zorundasın oraya. stoperde biri sallansa diğerleri imdadına yetişir. orta saha için aynı sey geçerli. kalecinin attığın kadar önemi var futbolda. her maç 3 atıp 4 yediğin sürece kıymeti yok yaptığın skorların. biz şu 15 sene koydukysak bu farkı en büyük etkisi kaleciydi. öyle sezonlarda öyle kurtarıslar yaptı ki şu an en yakın rakiple aradaki fark 6. o yüzden bu masrafa girildiyse o bölgeyi en iyisini alacağımızdan şüphemiz yoksa fiyata bakmamamız lazımBiz ne ara bi kaleciye 6-7-8-9 milyon maas vercek duruma geldik, kalecinin alacagi max maas 3 ü gecmemeli
Tehlikeli sularda yuzuyorsun hocam.Salça Soslu Sosis-Makarna
![]()
boku yedik newcastle osimhene girer eğer elimizi hızlı tutmazsak
bu da ekitike olacak gibi konuşmuş
lpool isakı salmış dostum, rodrygoyu da almaya çalışıyorlar, isak biraz tuzlu kaçıyorIsak'ı alırsa Liverpool o zaman Ekitike'yi Newcastle alacak.
karanlıklar içinden gün doğarya aniden
50 M euroya aldirdirgi igrenc bir topcu. 1 lira verilmez.Matheus Nunes
@egmManchester City'de kadrosuun bir an önce daraltılmasını isteyen Pep Guardiola, listede adı geçen oyuncuların transferine onay verdi.
Jack Grealish
Kalvin Phillips
James McAtee
İlkay Gündogan
Nico González
John Stones
Oscar Bobb
Vítor Reis
Matheus Nunes
(Sports)