Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.854
- 7.954
- 1.233
İnşallah girer ne diyim burda zaten alternatifçiler çokBuuyuk takim devreye girerse fedakarlik yapabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah girer ne diyim burda zaten alternatifçiler çokBuuyuk takim devreye girerse fedakarlik yapabilir
Ederson gelirse aponun bir fonksiyonu kalmaz yerine savunma yapabilen bir stoper oynatırız
Bankadan haber bekleniyor dünden beri, bugün oradan gelişme olabilir yazmış
Bankadan haber bekleniyor dünden beri, bugün oradan gelişme olabilir yazmış
Yapmaz yapsa şimdiye kadar çoktan yapardi 1 kuruş inmedi.Buuyuk takim devreye girerse fedakarlik yapabilir
Ya sen ne anlarsın? Git siyaset yorumla, futbolu buradaki uzmanlara bıraklan hani olumluydu. %50 bile değil bu transfer
Kadroda görünce tansiyonum fırlıyorHocam sallai kadroda durabilir bence maaşından bağımsız
siyaseti bıraktım. bundan sonra tek siyasi hareketim reise oy atmakYa sen ne anlarsın? Git siyaset yorumla, futbolu buradaki uzmanlara bırak![]()
Hangi buyuk takim istedi simdiye kadar bu sezon?Yapmaz yapsa şimdiye kadar çoktan yapardi 1 kuruş inmedi.
Walker peters transferinden vazgecmis jeke. Biz mi aliyoruz yoksa? Öyle birsey varsa sakin ha
Bi gelsin de hayırlısıylaOsimhen'den her maç hattrick bekliyorum
12 milyon netten 1 kuruş inmedigi için görüşmüyorlar ya zaten pazarlık yapmiyor maaşında.Hangi buyuk takim istedi simdiye kadar bu sezon?
70 peşin kalan 5 2026 da anlaşırlar. Napoli 5 için teminat isterBizimkiler pazarlık ede ede napoliyi nakit 75e ikna edecekler gibime geliyor. Pes etmek yok.