Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların ilk talebi kabul etsek daha ucuza bitecekti yaw
Hiç bir zaman kabul etmemişler yaw, ilk tekliften bu yana taksit sorun olmuş. Bir de biz 70'e düşünce daha da geri adım atmamışlar.

Haklılar mı, sanki evet, teklifi niye düşürüyoruz?

Awkward Dance GIF by MOODMAN

Nijerya rotasına ilerleyen bir uçak ve Napoli'nin kontra teklifi var. Sanki bu iş olmuş gibi.

Hiç bir zaman kabul etmemişler yaw, ilk tekliften bu yana taksit sorun olmuş. Bir de biz 70'e düşünce daha da geri adım atmamışlar.

Haklılar mı, sanki evet, teklifi niye düşürüyoruz?
En azından pay olmazdı. İtalya maddesi de sonra çıktı. Pazarlık yaparak daha pahalıya aldık adamı 😂

Hayatımda 24 saat uykusuz kalmama neden olacak bir isim Osimhen. Futbolu o kadar da sevmiyorum ha yalnız Gassarayı seviyoruz. Bu kadar tutkuyu başka şeye yöneltsem sivrilirdim herhalde
Osimhen olmazsa en cok senin halini mrk ediyorum ben yaw. Depresyon garanti gibi

Barış
Sane
Yunus
Osimhen

Bu dörtlü rakipleri perişan eder.

2026ya kadar ödemeyi taahhüt ettiysek mal mıyız abi 10 gün önce 75i basıp alaydık. Gidip 6 aylık kredi çekseydik de en azından şu yıpranmayı yaşamaz ayrıca da sonraki satış falan sana ne lan derdik. Şurada senenin bitmesine 4 ay kaldı olm zaten.
2026 içinde olması lazım orada çeviri hataları oluyor. Çünkü peşin 40 milyon +35'i 2026 içinde tek senede ödenmesini istiyordu Napoli. Muhtemelen Haziran ayında ilk taksit ve 2026'nın son çeyreğinde 2. taksit ödenir gibi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt