- 12 Haziran 2015
- 32.864
- 25.721
- 2.533
Hocam sarılalım mıAllahın izniyle muhtemelen transfer nöbeti 10 da osimhenimize kavuşuruz İnşallah

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam sarılalım mıAllahın izniyle muhtemelen transfer nöbeti 10 da osimhenimize kavuşuruz İnşallah
C64Morata'yı Commodore 64'e ateşlediğimiz de para alacak mıyız?
Kimealdık mı
Planlı diye ecdad mı olur yahu? Yok, beğenmedim.canladırsam ismini okanlı kurarım osman nalska yani şimdi
MORAES nerden çıktı bu adam hep Ederson olarak biliniyordu neden bizimle adı anılan oyuncuların bilinmedik isimleri ortaya çıkıyor hep
Az kaldı geliyom son sayfalara bu moruğa güvenmiyorum ya de la yaAldıkımsı.
Ama yönetim şov peşinde koştu gene iş bitmeden.
OSİMYENNNNN
Çalışan bulsam alacağım bir tane
okaannnnnnnnnnnnnnn
ben 80 dakka osi seyretmek istiyorum okannnnnnnnnnnnnnnnn
Bence negatif konuşmuş. Galatasaray ve Al Hilal Osimhen'i istiyor ama Galatasaray gerekli sözleşme kosullarini yerine getiremiyor, Osimhen'in objektif olması lazım anlamı cikardim konuşmasından.Adam birşey dememiş ki. Gayet yuvarlak konuşmuş
Osimhen transferi yüzünden bu sakin çocuk başkalaşım geçirdi, başka bir şeye dönüştü. Yönetim naptın, yönetiiiiimmm!!!Ben de bütçemin iki katı ev araba vs için teklif yapayım, alabileceğimi herkese gösterdim diyeyim. Sonuç? Alırsam show yaparım, alamazsam?
Vay arkadaş, kimler yönetiyor kulübü.
Kavukçunun açıklamaları dinledim öyle gaza gelmiş şovenist açıklamalar değildi, yani bunu napoli duyar da iş değişir gibi bir durum söz konusu olacak olsa zaten bu kadar bile bir şey demezdi, ben düzgün açıklama gördüm Osimhen bizi istiyor dimdik duruyor dedi adam ne desin aldık demedi ki