Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahın izniyle muhtemelen transfer nöbeti 10 da osimhenimize kavuşuruz İnşallah
Hocam sarılalım mı
Winnie The Pooh Love GIF

MORAES nerden çıktı bu adam hep Ederson olarak biliniyordu neden bizimle adı anılan oyuncuların bilinmedik isimleri ortaya çıkıyor hep

ne zaman bir futbolcunun ismi değişiyor birden çöp oluyor o topçu

morutan akıyordu sezon başı

ne ara çocuğun ismi morutsan oldu çocuk çöp oldu sonra angelino

ne güzel ancelinyo diyorduk

ligtvnin hafsiz spikeri adamın ismini anhelino demeye başladı o da çöp oldu

sonra ziyech adamın ismini ne zaman ki ziyaş yaptılar problemler başladı takım içinde

Kavukçunun açıklamaları dinledim öyle gaza gelmiş şovenist açıklamalar değildi, yani bunu napoli duyar da iş değişir gibi bir durum söz konusu olacak olsa zaten bu kadar bile bir şey demezdi, ben düzgün açıklama gördüm Osimhen bizi istiyor dimdik duruyor dedi adam ne desin aldık demedi ki

Temmuz ayı sonunda Sane'yle birlikte Osimhen, Ederson ve İlkay da kadroya katılmış olursa hayallerimin ötesinde bir transfer dönemi olur.

Artık Ağustos'ta da eldeki sağbeklerden stoperlerden çıkıp oralara adam almak için fırsat kollarız.

Ben de bütçemin iki katı ev araba vs için teklif yapayım, alabileceğimi herkese gösterdim diyeyim. Sonuç? Alırsam show yaparım, alamazsam?

Vay arkadaş, kimler yönetiyor kulübü.
Osimhen transferi yüzünden bu sakin çocuk başkalaşım geçirdi, başka bir şeye dönüştü. Yönetim naptın, yönetiiiiimmm!!!

Kavukçunun açıklamaları dinledim öyle gaza gelmiş şovenist açıklamalar değildi, yani bunu napoli duyar da iş değişir gibi bir durum söz konusu olacak olsa zaten bu kadar bile bir şey demezdi, ben düzgün açıklama gördüm Osimhen bizi istiyor dimdik duruyor dedi adam ne desin aldık demedi ki

olayda orada ya adam osiye gıcık

sen osi üzerinden güç gösteriyorsun de laurentise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt