Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.752
- 34.699
- 2.478
Bir rivayete göre buraya duṣmuṣ ucakDün bir ara uçak mevzusu vardı uçak nereye gitti Nijerya mı Mikanos mu yoksa İTalya mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir rivayete göre buraya duṣmuṣ ucakDün bir ara uçak mevzusu vardı uçak nereye gitti Nijerya mı Mikanos mu yoksa İTalya mı?
Onu istiyor zatenBu gün oldu oldu olmadı 15 inden sonra hiç olmaz tutturur bu manyak 100 milyon diye
Febeye yatacak kaleci sayisi azaldi tuhtarık çetin transferi kötü oldu
Durum bu akşam belli olur az çok. Kap vb. açıklamalar o zaman olur eğer olumlu olursa. Lakin ben işin uzayacağını düşünüyorum.Hasan Pazartesi
Hasan Çarsamba/Perṣembe
Sana sormali ustad. Noldu dunku hazir bekletilen uçak?Geldi mi ?
YAKINDA YENİ ŞEYLER OLACAK!!!!
Hasan Bence Al-Hilale giderden buralara geldik. Bunada ṣukurDurum bu akşam belli olur az çok. Kap vb. açıklamalar o zaman olur eğer olumlu olursa. Lakin ben işin uzayacağını düşünüyorum.
2 taksit olayı vardı en son 40 + 35 son çare gibi duruyor üstadBugünkü teklif kabul edilmezse 75 m euro peşin yatırmaktan başka çare kalmıyor haberiniz olsun.
Süreç bugün noktalanmalı son teklif zaten daha ötesi olmaz.
Böyle mi"gs tarafı napoli'nin koşulları sürekli değiştirmesinden bıktı ve ismi açıklanmayan gizli bir sponsorun da desteğiyle osimhen'in 75 m euro'luk serbest kalma bedelini tek seferde nakit olarak ödemeye karar verdi"
kolpalarını okumaya hazırlıklı olun derim :d
Arsenal, Gökereş'i 63 m + 10 m bonusa aldı bizim teklif çok daha iyi bugün noktalanması lazım artık bu teklifin üstüne çıkılmaz.2 taksit olayı vardı en son 40 + 35 son çare gibi duruyor üstad
teklifimiz mükemmel artık vırvır edecek bi durumu kalmadı zaten de laurentis denen herif osimhen'i uyuz etmek için uğraştırıyor kamp başlayacağı için daha fazla uzatmaz diye tahmin ediyorum conte ile papaz olmak istemezArsenal, Gökereş'i 63 m + 10 m bonusa aldı bizim teklif çok daha iyi bugün noktalanması lazım artık bu teklifin üstüne çıkılmaz.
Onlar içinde kötü süreçte zaman kaybediliyorlar başkanın kafa kırıksa Conte'ninde kafa kafa kırık daha adam akıllı transfer yapamadılar ki Conte yaz kamplarını sert geçer mutlaka oraya istediği oyuncuları bekliyordur.teklifimiz mükemmel artık vırvır edecek bi durumu kalmadı zaten de laurentis denen herif osimhen'i uyuz etmek için uğraştırıyor kamp başlayacağı için daha fazla uzatmaz diye tahmin ediyorum conte ile papaz olmak istemez
forumu okuyamayacak duruma gelecez herhalde!!!!!YAKINDA YENİ ŞEYLER OLACAK!!!!