- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Barış Zaniolo Osimhen icardi Yunus Sane
çok kıymetli 1 rotasyon.
aynı şeyi orta saha ve stoperde de görmek isteriz
çok kıymetli 1 rotasyon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes biz değil oyuncusunu ucuza versin7-8 mi?
2026'da sözleşmesi bitiyor. 6 ay sonra bedavaya anlaşabiliyorsun.
Ben mi bir şey kaçırıyorum acaba?
Zanioloyu dehleyeceğiz dostumBarış Zaniolo Osimhen icardi Yunus Sane
çok kıymetli 1 rotasyon.
zaniolonun peşini bırak.Zanioloyu dehleyeceğiz dostum
Zanioloyu dehleyeceğiz dostum
Bazi expert arkadaslar begenmiyordu
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Emrah Duvar ve ben transfer yapsak bunu göz önünde bulundururduk kesinBu ne lan? Kaç iq bir seçim tercihi olabilir böyle bir şey kqwkqwqwpqwqwp
Archie Brown: “Benim için yemek çok önemli. O yüzden Türkiye’yi seçtim. İtalyan mutfağını sevmiyorum.”
İyi de sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış adamın üzerinde kulübünün etkisi bir nevi yok gibi bir şey.Herkes biz değil oyuncusunu ucuza versin
Gs'ı basamak olarak kullanıp, bu oyuncuları Bjk'a aldırmakmış esas amacı hocanın. Sen bilmiyorsun. :drios ve ariası hoca çok istiyordu
Ben bu twiti ayakta alkışlarım
Hesapta olmaması ilginç bence hesapta olmalı süre almali. Ben geçen kendim amatörce araştırdım kendimce istediğim genc isimleri yazdım hemen dalga geçenler oldu. Ya bu bizim genelde de olayımız sadece futbol değil umarim degisirArda Ünyay dünkü maçta hem fizik hem de özgüven olarak büyük umut verdi
Zamanında Fatih Terim’in Ozan Kabak’ı sahaya sürmesi gibi hiç hesapta yokken bir genç oyuncu kazanabiliriz,
Böyle oyuncular yeni transferlerden daha büyük heyecan veriyor
Ne alaka yaw Ferhat abi?Türk düşmanlığı daha çok. Kendi milletine düşman bir ülkeyiz tahammül edemiyoruz başarılı biri çıkmasına.