Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslında yapılması gereken tam olarak bu. Her futbolcuya transfer döneminde taraftarın yaklaşımı böyle olacak. Futbolcuya değer verdiğin görülecek ki kapını çalacak adam o değere göre bir meblağ ile gelsin. Biz yıllardır hem yönetim hem de taraftarla gitmesini beklediğimiz adamları yerin dibine sokuyoruz. 3, 5 demeden daha fazla ne kazanabilirsek kazanmamız gerekiyor satışlardan.

Ne alaka yaw Ferhat abi?

Çoğu Türk, Gs taraftarı Barış'ın hakkını veriyor işte gayet. Bak tweet de ortada.

Zaniolo'dan umutlu olmak isteyince neden Barış'ın karşısında konumlanmış oluyoruz otomatikmen?
Hocam neler dendi yerli yabanci ayirt edilmiyor deniyor 🙂🙂🙂 birisi bana sey demişti ben para veriyorum her şeyi demek hakkim

Ne alaka yaw Ferhat abi?

Çoğu Türk, Gs taraftarı Barış'ın hakkını veriyor işte gayet. Bak tweet de ortada.

Zaniolo'dan umutlu olmak isteyince neden Barış'ın karşısında konumlanmış oluyoruz otomatikmen?
Ben sadece barış özelinde demiyorum genel bir eleştiri benimki. Bak mesela Türk olması dışında bizim ülkeyle bağı olmayan kenan yıldıza bile düşmanlık yapanlar var.

Aslında yapılması gereken tam olarak bu. Her futbolcuya transfer döneminde taraftarın yaklaşımı böyle olacak. Futbolcuya değer verdiğin görülecek ki kapını çalacak adam o değere göre bir meblağ ile gelsin. Biz yıllardır hem yönetim hem de taraftarla gitmesini beklediğimiz adamları yerin dibine sokuyoruz. 3, 5 demeden daha fazla ne kazanabilirsek kazanmamız gerekiyor satışlardan.
Yapılması gereken bu olabilir ama zanioloya italyan, yakışıklı ve isimli olduğu için bu muameleyi görüyor taraftar bilinçlendiği için değil

Kulübe saygısızlık yapmış, kendini messi sanıp kibirlenmiş, bütün gs postlarını silmiş falan hiç önemli değil

Hocam neler dendi yerli yabanci ayirt edilmiyor deniyor 🙂🙂🙂 birisi bana sey demişti ben para veriyorum her şeyi demek hakkim
ne saçmalıyon gene sen 1 kişi 1 futbolcuyu eleştirse sürekli genele vurup herkesi içine katıyorsun. kimmiş onu diyen söyle bakalım yoksa her zamanki gibi mabadından salladığın bir durum mu.

Yapılması gereken bu olabilir ama zanioloya italyan, yakışıklı ve isimli olduğu için bu muameleyi görüyor taraftar bilinçlendiği için değil

Kulübe saygısızlık yapmış, kendini messi sanıp kibirlenmiş, bütün gs postlarını silmiş falan hiç önemli değil
Yapsınlar da ne kafada yaparsa yapsınlar. Profil belli, toplumun yapısı belli maalesef.

Cuma teklif yaptık halen ses yok, herifler harbiden hafta sonu iş yapmıyormuş

Bence Osimheni alsak bile oyun olarak Osimhene bağlı olmak da çok iyi değil.
Hem ona göre hem de Icardi’ye göre hem de ikisinin birlikte oynadığı maçlara göre ayrı taktikler dizilişler olacak ama Osimhen varsa mecburen her şey ona bağlı olacak ama böyle bir oyuncunun olması da büyük lüks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt