Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laurentis manyak bir herif yav, bundan topcu almak zaten hep zordu, yeni olay degil, belliydi böyle olacagi

Bazı arkadaşlar psv 8e aldı biz 10 verelim alırız diyorda o iş öyle olmuyor. Adam buraya 12ye geleceğine oraya 8e gidiyor. Neden mi? Çünkü ordan dünyaya daha rahat pazarlanacağını biliyor. Senin 10 senede gönderdiğin toplamda 10 topçuyu adamların ülkesi 6 ay sonunda ki süreçte satıyor. Olay sadece para değil

bence bizimkiler bunu da kabul eder ama ondan sonra hala bişey isterlerse artık yapacağınız işin diyip bırakabilirler
Onlar halledilebilir. Benim sıkıntım bu teminatta çünkü ilk başta veremiyor teminat deniyordu. Haberlere göre yalnız teklif kabul edilmiş genel olarak sadece 2. taksiti biraz öne çekmek istiyorlar anladığım banka garantisi içinde bankaların açılması bekleniyor. Herhalde o zamana kadar da bu gün 2. taksit zamanı belirlenir. Eğer bu günkü haberler doğruysa ve bizimkilerde teminat vereceğiz diye teklif yaptığına göre herhalde teminat için ön hazırlık yapılmıştır diye düşünüyorum. Pazartesi bu düğüm belli olur.

görüşmeler başladı kalkın onlara reddedebilecekleri bir teklif yapacağız

Yarın bitmesi lazım osimhen işi. Napoli de para ihtiyacı var. Güzel gelişmeler olur yarın bence.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osi şuna açıdan önemli geldiği anda mi aksilik çıkmazsa mevcut kadro kalede Günay olsun ligde şampiyon olur gene geri kalan transferler Avrupa’da kaderimizi belirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt