Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar halledilebilir. Benim sıkıntım bu teminatta çünkü ilk başta veremiyor teminat deniyordu. Haberlere göre yalnız teklif kabul edilmiş genel olarak sadece 2. taksiti biraz öne çekmek istiyorlar anladığım banka garantisi içinde bankaların açılması bekleniyor. Herhalde o zamana kadar da bu gün 2. taksit zamanı belirlenir. Eğer bu günkü haberler doğruysa ve bizimkilerde teminat vereceğiz diye teklif yaptığına göre herhalde teminat için ön hazırlık yapılmıştır diye düşünüyorum. Pazartesi bu düğüm belli olur.
Bence bunların her isteğini kabul edip araya 1 gün koyarsan bunlar daha fazlasını isterler çünkü birşeyler talep ediyorlar hepsine tamam diyorsun ertesi gün yeni birşey daha çıkarıyorlar ortaya. O yüzden sadece yüz yüze görüşme yapıp sözlü anlaşma sağlandığı an imzaları atmaya zorlayacaksın

Osimhen Eylülde de beklesen bu manyak başkanları ucuza bırakmaz. Kenarda çürütür yine satmaz. Değişik bir pislik. Kafaya takmış Osimheni.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bunların her isteğini kabul edip araya 1 gün koyarsan bunlar daha fazlasını isterler çünkü birşeyler talep ediyorlar hepsine tamam diyorsun ertesi gün yeni birşey daha çıkarıyorlar ortaya. O yüzden sadece yüz yüze görüşme yapıp sözlü anlaşma sağlandığı an imzaları atmaya zorlayacaksın
bence artık daha fazla diretme şansları kalmadı kampları başlıyor aksi takdirde osimhen'i kadroya dahil edip maaşını ödemek zorunda kalacaklar istediği tüm şartlar sağlandı bu iş haftaiçi biter diye düşünüyorum

ikinci taksiti farklı şekilde mi istiyor napoli

o kdr da değil lan vermiyoruz

Biraz gevşek yürütüyoruz görüşmeleri. Adamlara yeni talepler için fazla düşünme zamanı bırakmadan kıskaca alarak imzaları attırıp masadan kalkıp gitmek lazım. Bir türlü hızlı ve keskin olamadık bu transfer işinde. Hep yavaş hep ağırdan alıyoruz

Bizim teklifte teminat var mı yok mu belli bile değil, Haluk var diyor, Rodop o iş olmaz 1 ay sürüyor zaten diyor, her kafadan ayrı ses. İtalyanlar da aynı şekilde, teklifte var diyorlar sonra gelmedi diyorlar.

O tamam da niye diretiyorlar. 40 peşin veren kulüp 35'i mi veremeyecek 2 taksit ile. Hadi günü geçti diyelim cezası var zaten. Çok fazla konuşuldu teminat ve banka olayı.
Farklı rivayetler var. Yalı çocuğu ödeyemezler diye fiştikledi diyen var, pandev zamanında geciken ödemeden dolayı diyen var. İşin özü karşıda bir manyak var ve en ince ayrıntıya kadar karşı tarafı süründürmeyi seviyor

Napoli nin isteyeceği ilk futbolcuda araya girmeyen yönetici yürüsün gitsin

bence artık daha fazla diretme şansları kalmadı kampları başlıyor aksi takdirde osimhen'i kadroya dahil edip maaşını ödemek zorunda kalacaklar istediği tüm şartlar sağlandı bu iş haftaiçi biter diye düşünüyorum
Karşıda normal bir insan yok o yüzden hiç bir tahminin kıymeti yok bence. Önceki teklife herkes garanti bitti dedi yine reddetti manyak

Karşıda normal bir insan yok o yüzden hiç bir tahminin kıymeti yok bence. Önceki teklife herkes garanti bitti dedi yine reddetti manyak
her manyağın bi zayıf noktası vardır bence rdaş cebinden boş yere maaş parası çıkması zoruna gidebilir yoksa geçen sezonda bize kiralamazdı

Farklı rivayetler var. Yalı çocuğu ödeyemezler diye fiştikledi diyen var, pandev zamanında geciken ödemeden dolayı diyen var. İşin özü karşıda bir manyak var ve en ince ayrıntıya kadar karşı tarafı süründürmeyi seviyor
Bedavaya gelen adamın hangi ödemesi gecikmiş. İşin içinde alinin olduğu kesin bence ama adamların asıl çekincesi bizim kulüp rekoru 18 olan takımın 75 vereceğini söylemesi o yüzden de garantiye almaya çalışıyorlar kendilerini.

Bedavaya gelen adamın hangi ödemesi gecikmiş. İşin içinde alinin olduğu kesin bence ama adamların asıl çekincesi bizim kulüp rekoru 18 olan takımın 75 vereceğini söylemesi o yüzden de garantiye almaya çalışıyorlar kendilerini.
Lafın gelişi pandev dedim de yanında gelen cemali'nin ödemesi gecikmiş diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt