Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli'nin isteklerinde bir sıkıntı yok en değerli oyuncusunu buzdolabı alır gibi yıllarca taksitli vermeyeceklerdi zaten bence bizimde limite ulaştığımızı gördüler daha zorlamazlar yarın biter.

Napoli'nin isteklerinde bir sıkıntı yok en değerli oyuncusunu buzdolabı alır gibi yıllarca taksitli vermeyeceklerdi zaten bence bizimde limite ulaştığımızı gördüler daha zorlamazlar yarın biter.
75 milyon büyük meblağ, bence 25 milyondan 3 taksit gayet normal bir durum olurdu. Teminat saçmalığı zaten ayrı olay

söyle osimenli 11ler koyun suraya da keyfimiz yerine gelsin bi hele

75 milyon büyük meblağ, bence 25 milyondan 3 taksit gayet normal bir durum olurdu. Teminat saçmalığı zaten ayrı olay
Conte'nin gelmeyen transferlerden rahatsız olduğu yazılıyordu biraz ondan da peşin para işini uzattılar onlarında ihtiyacı var.

Haluk Yürekli: "Bana 'hani teminat vermişti Galatasaray' diye yazanlar var. Ya Cuma günü Galatasaray, teminatı vereceğinin garantisini verdi. Pazartesi gününden itibaren Galatasaray'ın masada verdiği teminat sözünün altını doldurmak için hamleler yapmasını bekliyorum." (343)

Lan delircem şimdide 17.5 milyon Euro 2 taksitin süresini mi beğenmiyorlarmış ne istiyor bunlar yaa

jankat
jalert arda nelson kohn
berkan sara
zaniolo yusuf zallayi
osimen
su 11 bile ilk ikiyi zorlar belki sampiyon bile olur
osimen demek sampiyonluk demek

Haluk Yürekli: "Bana 'hani teminat vermişti Galatasaray' diye yazanlar var. Ya Cuma günü Galatasaray, teminatı vereceğinin garantisini verdi. Pazartesi gününden itibaren Galatasaray'ın masada verdiği teminat sözünün altını doldurmak için hamleler yapmasını bekliyorum." (343)

lan yine mi yatti transfer

Biraz gevşek yürütüyoruz görüşmeleri. Adamlara yeni talepler için fazla düşünme zamanı bırakmadan kıskaca alarak imzaları attırıp masadan kalkıp gitmek lazım. Bir türlü hızlı ve keskin olamadık bu transfer işinde. Hep yavaş hep ağırdan alıyoruz
Seninle sabahtan aksama kdr hangi yoneticiye istersen ona sövelim rts. Ama bu transfer ozelinde yonetimin yapacagi hicbir sey yok. Yapilmasi gereken her seyi yaptilar.

Bunun bi tık üstü 75M tek kalemde verip napolinin sesini kesmek olur.

pazar günümüz zehir oldu yine

Pazartesini bekliyor sanırım herkes. Haluk'un GS'nin teklifi dediği habere inanıyorum ve onda teminat olarak teklif yaptıysak herhalde bunun bir ön hazırlığı vardır diye düşünüyorum. Teminat içinde İtalyan bankası diyorlar da orada bu işler kısa sürede yapılabilir mi?

Conte'nin gelmeyen transferlerden rahatsız olduğu yazılıyordu biraz ondan da peşin para işini uzattılar onlarında ihtiyacı var.
Onlar da taksitle alacak sonuçta. Bu yaptıkları şark kurnazlığı bence, sürekli aynı şeyi yapıyor o herif. Kirli bir ticaret anlayışı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt