- 16 Haziran 2010
- 203.222
- 155.085
- 6.838
Izmir'e mi gidiyor?Italyaya balikesir üzeri gidilmiyordur bence ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izmir'e mi gidiyor?Italyaya balikesir üzeri gidilmiyordur bence ya
Bu doğruysa eğer maaşımda indirim yapıp GS'den giderim diye düşünüyor da olabilir. Umarım yanlıştırBunu 343te söyledi de tam böyle değildi.
Haluk’un 2*2yi hesaplayacak kadar matematiği olmadığını da ekleyeyim. Böyle mevzularda hep yanlış çıkıyor.
Neyse ya cidden distopik senaryo bunların alayı.
O maaşla kimse almaz Osimhen’i Avrupa’da, fikrim sabit. Alsa şimdi alırdı.
Astrolojiye hazır değilim ama Sergen Yalçın'la 1 hafta tatil gerçekten iyi kafa dağıttırır eminimDostum senin kapalı bi odada 1 hafta sergen tedavisine ihtiyacın var
Daha iyi zaten niye linc yiyesin. Adam napoliyi sampiyon yapti. Kici kirik portekiz ligini kiyas kabul etmem bileosimhen gyokeresten iyi futbolcu desem linç yer miyim
osimhen gyokeresten iyi futbolcu desem linç yer miyim
Her transfer risk barındırırBu risk her şeyde var, Mbappe'ye kulübün tapusunu verdi artık bi ara PSG. Bi sakatlığa bakar her şey.
abi bir dur ya ajkfhkajfksdf belki Bodruma gidiyordur İlkay ordaVallahi billahi nijeryaya gidiyor
Sağlık dışında hiçbirseyi dert etmemeyi 28 yasimda öğrendim maalesefbiraz da anı yaşayın arkadaşlar
daha önümüzde koca bir sezon onlarca maç şampiyonlar ligi falan var yav
adam geldi de kaça satarızın hesabını yapmakta neymiş bu kadar da hayatsız olmayalım ya hiç bişeyden mutlu olamazsınız böyle sosyal hayatta da olmaz yani yaşanılan şeylerin tadını çıkarmak gibisi yoktur hayatta
bu uçağın döndüğü filan yok bildiğin nijeryaya gidiyor
Ben topukNereye gidiyor ya Manisaya mı
@Ata B. Oğuz seni tokatlayacak sanırım ahbert geçen günkü negatif msjlarından ötürü