Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
@Ata B. Oğuz Manisa ha
İzmir'e ugrarsan haber et
İzmir'e ugrarsan haber et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne uçağı lan?bu uçağın döndüğü filan yok bildiğin nijeryaya gidiyor
Ben sayın Kavukçu’ya twitterden geçen gidiyorsunuz almaya gidin, ya da gidip haber vermeyin alamayacaksanız da dedim.yöneticilerimiz wcye gitse x'e düşüyor ciddi bi durum olsa düşmez miydi?
keşke haber falan çıkmasa ansızın bitse transfer en doğrusu bu olurBen sayın Kavukçu’ya twitterden geçen gidiyorsunuz almaya gidin, ya da gidip haber vermeyin alamayacaksanız da dedim.
Belki işi bitirip haber vermeyeyim demiştir okuyup![]()
Morataya 8 alıyor dedi 6 alıyor yarı dönem 3 aldıBu doğruysa eğer maaşımda indirim yapıp GS'den giderim diye düşünüyor da olabilir. Umarım yanlıştır
Bu arada Haluk €40m+€17.5m+€17.5m meselesini ilk diyen adam, neden bu mevzularda hep yanılıyor diyosun formadan gelecek para hesabı muhabbetinden ötürü mü? Onun dışında bi rakam söyledi ama o rakamda yanıldı gibi şeyler olmuyor pek
Hatta sözleşmelere dair böyle dandik kötü durumları önceden söylüyor hep taraftarı alıştırmak için mutluluk anlarında. Sane'nin Bayern ile CWC oynayacağını ilk söyleyen kişi olması gibi, Alman basınının Tier 1'leri turnuvaya gitmeyecek derken demişti bunu da
Ben sayın Kavukçu’ya twitterden geçen gidiyorsunuz almaya gidin, ya da gidip haber vermeyin alamayacaksanız da dedim.
Belki işi bitirip haber vermeyeyim demiştir okuyup![]()
oraya doğru dönmediadam mikonos dedi ya
Bizimkisi manyaklık be abi.ya sen tatilini yapsana
ne güzel geziyorsun
1.Osimhen1 sene önce bugünlerde hayal bile edemeyeceğimiz şey belki de yarın gerçekleşecek ve dünyanın en iyi 3 santraforundan biri bizim futbolcumuz olacak.
Tarih yazmanın arifesindeyiz.