Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu haber, hem Galatasaray’ın kararlılığını hem de Osimhen’in net tavrını çok güçlü biçimde ortaya koyuyor.

✅ Öne Çıkan Noktalar:​

• Galatasaray, haftasonu boyunca – bankalar kapalıyken bile – yoğun mesai yaptı.
    Bu, kulübün sadece teklif sunmadığını, garanti altına alınmış bir ödeme yapısını hazırlamak için tüm kaynaklarını seferber ettiğini gösteriyor.
  • Yeni teklif yüzde 100 garanti edilmiş şekilde yolda.
    Bu ifade, banka teminatları ve ödeme planının resmi olarak sunulacağı anlamına geliyor.
  • Osimhen artık beklemek istemiyor:
    "Fretta e voglia di volare in Turchia" (Tüm isteğiyle Türkiye’ye gelmek istiyor) cümlesi, oyuncunun Galatasaray’ı açık ve net tercih ettiğini gösteriyor.
  • Al Hilal’e bir kez daha net ret:
    Bu da Osimhen’in transfer kararının ekonomik değil, sportif ve kişisel tercih olduğunu ortaya koyuyor.

🔍 Yorum:​

• Galatasaray şu anda sadece futbolcuya değil, Napoli’ye de baskı yapıyor:
    “Her şeyi hazırladık, artık karar sizde” pozisyonundalar.
  • Napoli eğer bu tekliften sonra da işi uzatırsa, bu ya daha fazla pazarlık için zaman kazanmak,
    ya da oyuncuyu zorla başka bir kulübe yönlendirme çabası olarak okunur.

🟡🔴 Sonuç:​

Galatasaray, tarihi bir transferin kapısında.
Osimhen ise hem zihinsel hem fiziksel olarak Galatasaray’a hazır.
Artık tek eksik olan şey: Napoli’nin evet demesi.

Kudurdun osi gelecek diye
Ben @Ata B. Oğuz inandım. Bir de sürekli olumlu haberler ile başlayıp sabah olumsuza dönüyor o yüzden temkinli olmakta fayda var. Onun dışında diyorsan bana hala çılgınlık gibi geliyor ve Sane- İcardi- Osimhen'i birlikte oynatacak bir yol bulamıyorum açıkcası kafamda.

Ben @Ata B. Oğuz inandım. Bir de sürekli olumlu haberler ile başlayıp sabah olumsuza dönüyor o yüzden temkinli olmakta fayda var. Onun dışında diyorsan bana hala çılgınlık gibi geliyor ve Sane- İcardi- Osimhen'i birlikte oynatacak bir yol bulamıyorum açıkcası kafamda.
Totem bitecek yakında

bundan 50 yıl önce istanbul adana arası sırf otele para vermemek için gece otobüsle iş yapmaya giden dursun özbek ulan 50 yıl sonra gsye başkan olacağım ve bir futbolcuya 75 milyon euro vereceğim diye hiç haysl kurmuşmudur acep
Herhangi bir GS başkanı 75'e oyuncu almayı hayal dahi etmemiştir sanırım, Dursun Özbek döneminde gerçekleşecek olması büyük ironi gibi :asd:

İcardi yi mertens olarak hayal et… belki olur :)

Yarın biter bu iş Salı günü de Osimhen gelir diye ümit ediyorum. Yanlız Osimhenin gelişini gece yarısına vs denk getirmesinler de hak ettiği karşılamayı yapalım.

Herhangi bir GS başkanı 75'e oyuncu almayı hayal dahi etmemiştir sanırım, Dursun Özbek döneminde gerçekleşecek olması büyük ironi gibi :asd:

bu arada Atacığım seni tebrik ederim

herkes burada hayal satarken

en gerçekci ayakları yere basan sendin

herkes üstüne çullandı yine geri vites yapmadın

komşun olarak seninle gurur duydum

3 hafta sonra rakın benden 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt