Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler, kendi yüz hatlarinizin belli olduğu fotoyu chatgptye yükleyin, altinada asagidaki promtu girin. Sonuclar efsane. Kişisel fotoğrafım olduğu için atmıyorum sonucu buraya, hakkım olsa Ali Koçu falan atacaktım ama sınırı doldurdum 😄

Please ensure that every detail of my facial features is preserved exactly as they are — no alterations whatsoever. Create a hyper-realistic, high-resolution portrait of me as a professional football player, captured in a powerful, emotional moment immediately after scoring a goal in the rain. I’m wearing a Galatasaray jersey, drenched from the downpour and slightly muddied from the intense match. My facial expression is raw and intense, conveying a mix of triumph, adrenaline, and emotional release. The scene is set at night in a floodlit stadium, with dramatic beams of stadium light cutting through the heavy rain. Behind me, a sea of cheering fans is visible in the background, rendered in an atmospheric blur to emphasize depth and energy

Beyler, kendi yüz hatlarinizin belli olduğu fotoyu chatgptye yükleyin, altinada asagidaki promtu girin. Sonuclar efsane. Kişisel fotoğrafım olduğu için atmıyorum sonucu buraya, hakkım olsa Ali Koçu falan atacaktım ama sınırı doldurdum 😄

Please ensure that every detail of my facial features is preserved exactly as they are — no alterations whatsoever. Create a hyper-realistic, high-resolution portrait of me as a professional football player, captured in a powerful, emotional moment immediately after scoring a goal in the rain. I’m wearing a Galatasaray jersey, drenched from the downpour and slightly muddied from the intense match. My facial expression is raw and intense, conveying a mix of triumph, adrenaline, and emotional release. The scene is set at night in a floodlit stadium, with dramatic beams of stadium light cutting through the heavy rain. Behind me, a sea of cheering fans is visible in the background, rendered in an atmospheric blur to emphasize depth and energy

Fenaaa fenaaa 😍😅

Benim bildiğim şöyle

Gelir her sene artıyor o yüzden muhasebeleşiyor her harcama

Ama bu sene gelirle limit arasında bayağı fark var o yüzden 40 bile ödesek o maddeye göre 4te 1i muhasebeleştirilebilir.

Böyle de limitin çok ötesinde harcamana izin vermiş olurlar ama emin olamadım, yarın bir bakıcam.

Bu sene 12 milyar harcayalım 6sını muhasebeleştirsek oluyor bu durumda, o zaman niye limit 6 durumu var böyle bakınca mantıklı durmuyor.
hayri'nin dedigi dogru. yani biz osimhen'i 75 milyona alip 4 yillik sozlesme yaparsak bundan sonraki 4 yil boyunca harcama limitinden 75/4 gidecek. odeme planindan bagimsiz. ister 40 pesin 35 taksitle verelim ister hepsini pesin verelim. harcama limiti sadece gelir gider tablosunu baz aliyor nakit akis tablosuna bakmiyor.

IMG_3476.webp

Sakatlığının nüksetme riski bulunuyor diye biliyorum. Olası aksi bi durumda direkt futbol hayatı biter. Bence devre arasına kadar diyeyim oldukça koruyarak gideriz kendisini. Doktor ne diyor? @Melih Peker
İcardi için konuşuyorsan hayır nüks için çok yüksek risk değil ama kilolu ve ham haliyle başka sakatlıklara gebe olabilir

Bence yavaş yavaş dahil edilmeli oyun planına ve tempo bulmalı psikolojik eşik de önemli bu sakatlık sonrası kafasını futbola vermeli

bu arada Atacığım seni tebrik ederim

herkes burada hayal satarken

en gerçekci ayakları yere basan sendin

herkes üstüne çullandı yine geri vites yapmadın

komşun olarak seninle gurur duydum

3 hafta sonra rakın benden 👍
Bence en iyisi benim gibi olanlar. Ben be olumlu ne olumsuzdum. Ben sabırlı olan tayfadanım. Belli aralıklarla haberleri takip ettim ve sadece sabrettim. Daha hala bitmiş de değil. Sabra devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt