Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.590
- 71.081
- 4.918
GüzelArkadaşlarım övüyor hiç yemedim. Kokoreç sevmiyorum sevene de mesafeliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GüzelArkadaşlarım övüyor hiç yemedim. Kokoreç sevmiyorum sevene de mesafeliyim
Beyler, kendi yüz hatlarinizin belli olduğu fotoyu chatgptye yükleyin, altinada asagidaki promtu girin. Sonuclar efsane. Kişisel fotoğrafım olduğu için atmıyorum sonucu buraya, hakkım olsa Ali Koçu falan atacaktım ama sınırı doldurdum
Please ensure that every detail of my facial features is preserved exactly as they are — no alterations whatsoever. Create a hyper-realistic, high-resolution portrait of me as a professional football player, captured in a powerful, emotional moment immediately after scoring a goal in the rain. I’m wearing a Galatasaray jersey, drenched from the downpour and slightly muddied from the intense match. My facial expression is raw and intense, conveying a mix of triumph, adrenaline, and emotional release. The scene is set at night in a floodlit stadium, with dramatic beams of stadium light cutting through the heavy rain. Behind me, a sea of cheering fans is visible in the background, rendered in an atmospheric blur to emphasize depth and energy
hayri'nin dedigi dogru. yani biz osimhen'i 75 milyona alip 4 yillik sozlesme yaparsak bundan sonraki 4 yil boyunca harcama limitinden 75/4 gidecek. odeme planindan bagimsiz. ister 40 pesin 35 taksitle verelim ister hepsini pesin verelim. harcama limiti sadece gelir gider tablosunu baz aliyor nakit akis tablosuna bakmiyor.Benim bildiğim şöyle
Gelir her sene artıyor o yüzden muhasebeleşiyor her harcama
Ama bu sene gelirle limit arasında bayağı fark var o yüzden 40 bile ödesek o maddeye göre 4te 1i muhasebeleştirilebilir.
Böyle de limitin çok ötesinde harcamana izin vermiş olurlar ama emin olamadım, yarın bir bakıcam.
Bu sene 12 milyar harcayalım 6sını muhasebeleştirsek oluyor bu durumda, o zaman niye limit 6 durumu var böyle bakınca mantıklı durmuyor.
Zor olacak. Ama burasi muhasebe forumu degilmis mokokonun zevkini cikarmaliymisiz.Bizim kolpacilar da 16 demişti. Sponsorlar falan nasıl olacak acaba
120 kusur yillik gs tarihinde yaptigimiz en dogru seyOsimene bu paralari vermek doğru mu
şuraya bak geçen yıl bizden özenip icardi benzeri dzeko immobile yapmışlardı. Şimdi de yine bize özenerek hepsi forvetini siyahi atletik oyunculardan oluşturdu. Lige yönverensarayım.
Beyler, kendi yüz hatlarinizin belli olduğu fotoyu chatgptye yükleyin, altinada asagidaki promtu girin. Sonuclar efsane. Kişisel fotoğrafım olduğu için atmıyorum sonucu buraya, hakkım olsa Ali Koçu falan atacaktım ama sınırı doldurdum
Please ensure that every detail of my facial features is preserved exactly as they are — no alterations whatsoever. Create a hyper-realistic, high-resolution portrait of me as a professional football player, captured in a powerful, emotional moment immediately after scoring a goal in the rain. I’m wearing a Galatasaray jersey, drenched from the downpour and slightly muddied from the intense match. My facial expression is raw and intense, conveying a mix of triumph, adrenaline, and emotional release. The scene is set at night in a floodlit stadium, with dramatic beams of stadium light cutting through the heavy rain. Behind me, a sea of cheering fans is visible in the background, rendered in an atmospheric blur to emphasize depth and energy
ben GALATASARAYLIYIMAli başkanına söyle belki alır.
İcardi için konuşuyorsan hayır nüks için çok yüksek risk değil ama kilolu ve ham haliyle başka sakatlıklara gebe olabilirSakatlığının nüksetme riski bulunuyor diye biliyorum. Olası aksi bi durumda direkt futbol hayatı biter. Bence devre arasına kadar diyeyim oldukça koruyarak gideriz kendisini. Doktor ne diyor? @Melih Peker
Böyle bekliyoruz :Bankaların açılmasına son 2 saat 15 dakika
Bence en iyisi benim gibi olanlar. Ben be olumlu ne olumsuzdum. Ben sabırlı olan tayfadanım. Belli aralıklarla haberleri takip ettim ve sadece sabrettim. Daha hala bitmiş de değil. Sabra devam.bu arada Atacığım seni tebrik ederim
herkes burada hayal satarken
en gerçekci ayakları yere basan sendin
herkes üstüne çullandı yine geri vites yapmadın
komşun olarak seninle gurur duydum
3 hafta sonra rakın benden![]()
Böyle bekliyoruz :