Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu günde yattı bu iş yarın opsiyonun son günü olursa olur olmazsa geçmiş olsunn

40 m euro peşin, 17.5 + 17.5 m euro 2 taksit üstüne banka teminatı bunu kabul etmiyorlarsa 75 m euro peşin vermekten başka çaremiz yok.
Bir ihtimal daha var. Sg deyip kalk masadan. Osiye hariçten 3-5 milyon kavga parası sık. Git şu kampa bunların .mına koy karıştır de. Bak nasıl g.tlerinde patlıyor. Osi'yi paket yapıp İstanbul'a göndermezse o bunak hiç birşey bilmiyorum. Geçen sene Conte madem her istediğime karşı çıkıyorsun ben de Juve'ye gidiyorum deyince o psikopat bir anda köpek oldu...

Kafayı yersin sanki italyadan şato alıyoruz anasını satayım böyle bişey yok

Osi her turlu beklenir ama beklerken kaleci(sommer,stegen) ilkay ve para harcamayacaksak semedoyu almalari ṣartiyla. Yoksa yangin baslar 1-2 hafta daha transfersiz gecerse

Tutturmuslar bi osi transferi olduktan sonra 4-5 gun icinde hemen kaleci de aciklanacak diye. Lan hadi osi transferi uzadi kaleci de mi uzayacak? Zaten alacagimiz kaleci bonsuz olacak buyuk ihtimal

75.000.000 cok para diyenler.

önümüzdeki 10 sezon bir tane Cuesta cekmek gibi bir şey.

bu gereksiz bilgiyi de ne yaparsanız yapın.
Şuanki performansı ile osimhen 75ten çok çok daha fazla değere sahip. 100 milyon üzeri hatta. Napoli ile sorun yaşamasa şuanki değeri buydu.

Çok şanslıyız son dakika fırsat olarak kiraladık, sevdirdik. Aksi takdirde imkansız bile az kalır bu tranferin yanında.

Teminat olayı geçen hafta perşembe günü falan düştü ortaya. O günden itibaren 7 iş günü sayın. Haftasonları hariç. En hızlısı 2-3 iş günü içinde çıkıyor.

Yani osimhen ile ilgili olumlu olumsuz her türlü haber çıkabilir bugünlerde. Herkese inanmayın, ortalığı yangın yerine vermeyin.

Hiç kolay bir transfer değil.

Teminat işi bence 75 maddesi bitince üstüne fiyat çekmek için uydurma bir şey.

Teminat yarından sonra çıktı diyelim bu kez de 75 değil 85 istiyorum Al Hilal öyle veriyor der.

O adam parayı kim çok verirse ona satar.

Bugün hallolmazsa geçmiş olsun.

Osimhen'e sen yeter ki bizde kal, biz senin bonservisini almak için gerekli bütçeyi organize ettik dedikten ve bunu dünya aleme duyurduktan sonra gidip alamazsan kusura bakma taraftarın kini öfkesi direkt sana patlar.

Teminat işi bence 75 maddesi bitince üstüne fiyat çekmek için uydurma bir şey.

Teminat yarından sonra çıktı diyelim bu kez de 75 değil 85 istiyorum Al Hilal öyle veriyor der.

O adam parayı kim çok verirse ona satar.

Bugün hallolmazsa geçmiş olsun.
Zincir takıp mı gönderecek osimheni al hilale.

Biraz mantıklı düşünün ya.

Osimhen şiddetli şekilde red etti tekrar tekrar al hilali.

Kulüp ben seni buraya satıyorum kesin gidiyorsun diyemez. Oyuncunun anlaşması da önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt