Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya; Kavukçu 40 milyon trink para koyuyorsa dediğini yapmıştır. Sami Yen direkt ödeme detaylarında anlaşıldı demişti, benim eleştirim ona. Bu arada Al Hilal ile anlaştıkları rakam 70+5 ve 3 taksitti. Belki peşinatları yüksektir de bizi iyi yiyorlar gibi geliyor

saka maka is bunun söyledigine varacak ama ha

bizim takım hiç profesyonel hayat yaşamıyor, aşırı şımarıklar

2 gün izinde hemen herkes bir yere kaçmış

Bence o açıklama yanlış, Osimhen ok desin biz hallederiz, hazırız dememeli daha çekimser yaklaşmalıydı.

Baktığında Al Hilal zaten Samiyen’in söylediği düzende bir teklif yaptı.

Bizimkiler Napoli ile görüşmüş prensipte ok almışlardır sonra Napoli caymıştır yani kastım o. Karşı tarafı çok istekli görünce şaapmaya çalışıyorlar malum.
Rodop demişti sanırım, Napoli bizi Osi evet demeden masaya çağırmış, biz evet demeden görüşmenin anlamı yok demişiz. Hatta bunu iyi bir haber gibi veriyordu, Osi evet desin sizle zaten anlaşırız dedik diye. Bizimkilerin hatası tamamen o. En azından şu an bunlar olmazdı. He masaya davet etme nedenleri Al Hilal ile birbirimize kırdırmak da olabilir de şu an yaptığımız teklif 40 peşinli teklifi Avrupa’da 10 kulüp anca yapabilir belki.

bizim takım hiç profesyonel hayat yaşamıyor, aşırı şımarıklar

2 gün izinde hemen herkes bir yere kaçmış
Bu sene Ajax maçından 2 gün önce sabahlara kadar parti yapıldı tek idmanla maça çıktık.

Şu an yapsınlar tabii de sezon içinde umarım daha ciddi olunur bu sene.

Fb-Asensio işi neden sonuçlanmadı daha? Onunla ve kulübü ile prensipte anlaşmışlardı sanki?

Btw Alberto Costa 15-18 arasına Sporting yapacak. Sporting boş adama o kadar parayı gözden çıkarmaz. CWC’de ben de beğendim. Boey’i zorunlu satın almalı teklifimiz doğruysa vazgeçip bu çocuğu zorunlu satın almayla almalıyız. Maaş ile falan daha ucuza patlar, hem satış potansiyeli hem genç kuralına uyuyor

ilkay kesin alınmalı

kaleye sommer gelir

stopere kallavi biri şart, apokerimi severim ama kendisi genelde 20.haftalardan sonra form tutuyor, avrupada yatırır kaldırır kucakta gezdirirler

sağ bek

1 tane de genç hücumda rotasyona girebilecek yetenekli biri şart

Btw Alberto Costa 15-18 arasına Sporting yapacak. Sporting boş adama o kadar parayı gözden çıkarmaz. CWC’de ben de beğendim. Boey’i zorunlu satın almalı teklifimiz doğruysa vazgeçip bu çocuğu zorunlu satın almayla almalıyız. Maaş ile falan daha ucuza patlar, hem satış potansiyeli hem genç kuralına uyuyor
Beke o paralara gerek yok ya

Bek dediğin 3-5 m euroya alınır, fizikli olur, koş dersin koşar, geri dön dersin geri döner

Çok üstüne düşmeye gerek yok

SILDILLA alınsaydı mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt