Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala sözleşmesi 1 yıl kaldı yazılıyor ya pes

He biz malız ocakta beleşe alacağımız adama şu an 75 veriyoruz
Ben demedim ama sözleşmesi 1 yıl kaldığını düşünmek ne kadar saçmaysa 2 yıl kaldığını düşünmek daha da saçma. Uzattıkları anda kulüpte kalmasını kesinlikle istemedikleri ve sadece Galatasaray’a gitmek isteyen (haberler doğruysa) oyuncunun maaşını ödemek zorundalar bizle anlaşamadıkları durumda. Normalde bizim elimizi güçlendirmesi lazım bu olayın da nerde bizde müzakere edecek profesyoneller.

24141.jpg

Beke o paralara gerek yok ya

Bek dediğin 3-5 m euroya alınır, fizikli olur, koş dersin koşar, geri dön dersin geri döner

Çok üstüne düşmeye gerek yok

SILDILLA alınsaydı mesela
Boey için 2+10 bonservis, 3,5 maaş haberlerinden dolayı önerdim de dediğin doğru. Doue’yi 7-8 bonservis; 1,5 maaşa falan kaçırdık. Bizimkiler Jelert+Frankie’ye 18 falan ödemişken doğru hamle yapabilirler umarım

Osi sağlık raporu göndermiş Napoliye ilk antrenmana katılmamasıyla ilgili

Henüz konuşmak için pek tabi erken ama Gabi Sara'yı Ümraniye maçında yine ağır buldum biraz. Görüntü fitleşmiş ama yine de ağırdı. Duran top işi devam ama oyun içi etkinliğini umarım arttırır bu sezon. Skor ile birlikte.

Osimhen artık kaba tadı verdi bitsdin bir anöncede önümüze bakalım bak beşiktaş sol beki halleti sağbek petersda geliyor biz bekliyoruz

Osimhen olayı çözülmeyecek bence, bu adamın derdi oyuncu satmak değil, bizimle ve oyuncuyla dalga geçmek, o yüzden biz yeni bir isim bulup yolumuza devam edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt