Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.649
- 76.754
- 4.218
Bugünde vermediysek zaten daha veremeyiz ki 1 haftadır bu konuşuluyor 1 hafta daha konuşulursa iş zaten olmaz.ben hala teminatı verdiğimizi düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünde vermediysek zaten daha veremeyiz ki 1 haftadır bu konuşuluyor 1 hafta daha konuşulursa iş zaten olmaz.ben hala teminatı verdiğimizi düşünmüyorum
Dediğim gibi cumaya kadar sürer
teminat 1 günde çıkmıyorBugünde vermediysek zaten daha veremeyiz ki 1 haftadır bu konuşuluyor 1 hafta daha konuşulursa iş zaten olmaz.
Transfer için 1 haftadır kamp kurup uğraştılar sadece 1 gün değil kiteminat 1 günde çıkmıyor
teminat vermek istemedik cuma günü akşamına kadar, takip etmedin sanırım süreci, teminat dediğin şey selamın aleyküm 35m euro teminat mektubu alıcam diye olmuyor, belli yerleri ipotek gibi göstermen lazım ya da belli gelirleri, bu gelirler hali hazırda bankalar birliğinin ipoteğinde olduğu için (forma satış gelirine bile çöküyorlar) bu tarz banka işleri süreç gerektirirTransfer için 1 haftadır kamp kurup uğraştılar sadece 1 gün değil ki
Önemli olan kardeşin Orkun ne düşünüyorben hala teminatı verdiğimizi düşünmüyorum
Sürecin başından beri burdayım adamlar 1. gün direk teminat dedi illa ki hazırlıklar yapılmıştır.teminat vermek istemedik cuma günü akşamına kadar, takip etmedin sanırım süreci, teminat dediğin şey selamın aleyküm 35m euro teminat mektubu alıcam diye olmuyor, belli yerleri ipotek gibi göstermen lazım ya da belli gelirleri, bu gelirler hali hazırda bankalar birliğinin ipoteğinde olduğu için (forma satış gelirine bile çöküyorlar) bu tarz banka işleri süreç gerektirir
teminat tamam daha iyisi için bekletiliyor.TEMiNAT geldi mi?
o çok gergin Napoli'ye uçak bileti bakıyordu başkana suikast düşüncesi varÖnemli olan kardeşin Orkun ne düşünüyor![]()
TEMiNAT geldi mi?