Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.409
- 58.617
- 3.383
Bu mallar ariali kaldırıp mors alfabesiyle falan yazdırırlar formaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğim gibi cumaya kadar sürer
Repubblica'nın haberine göre İtalya saatiyle 13:30 TR saatiye 14:30 teminat teslim edildi haberi yapıldı. Napoli inceleyip kendi arasındaki toplantı sonrası ileriki saatlerde cevabı verecek son gelen haber bu.TEMiNAT geldi mi?
Aslan kardeşime söyle, değmez o bunak herif için kendini yakmaya. O lavuk pek yakında Allah'ından bulur zaten. Bizimle uğraşanların sonu ibretlik. Örnek bknz: Yalı bebesi...o çok gergin Napoli'ye uçak bileti bakıyordu başkana suikast düşüncesi var
16:00'a doğru yaklaştık artık Di Marzio, Fabrizio girmeye başlar ya olumlu biter ya olumsuz artık ortası yok
Edevletten soyuna bakicam, tam liste yayınlarım. Teker teker soveriz berabero zaman de lorentisin anasına küfür başlığı açılması gerekir
Vermek zorundayız yoksa yine red eder ki vermişizdir bu yüzden.ben hala teminatı verdiğimizi düşünmüyorum
Gazeteci Hasan Tahsin de cuk oturur sanki. Sütçü İmam da fena olmaz...yakup cemil misali ilk mermiyi sıktı red haberi gelince akşama idam edilir
Teminat iṣi olumsuz mu sonuclanmiṣ?Transfer sürecinin forumdaşlar üzerinde olumsuz etkilerini görüyorum