Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardiyi bizde seviyoruz ediyoruz da 95 kg herife olan guvenin gozumu yasartiyor cidden sahada batırınca sonra sallama rtaş. Takımın şuanda as santraforu yok nasil ihtiyaç degil.
İcardi hiçbir zaman fit değildi. Elimde Morata var barış var zaniolo var. Erden timur çıkıp elimizden geleni yaptık ama olmadı diye güzel bir dille anlatsa herkes süt liman olurdu

Napoli tarafi a.k ile anlaşıp bizi oyalıyor gibi geliyor. Çünkü bizim tüm transfer planı bu transfer üzerine kurulu. Hiçbir şey yapamıyoruz sadece bekliyoruz. Ağustos ayında da satmıyoruz deyince ortada kalabiliriz

Beklemekten gına geldi.
giphy.gif

Lehimize bitme ihtimalini çok yüksek buluyorum. Ancak 55 milyon euro peşin ne lan i* oglu it. Annanı laciverde boyarım ulan 3 takside bırakıyordun araplara kodumun sicilya solucanı.

Ligde bu kadro domine eder. Avrupa'da ve büyük maçlarda daha muhafazakâr 11'ler oluşturabiliriz.

lineup (3).webp
lineup (4).webp

Yav adamlar 1 cm geri adım atmadı. İstedikleri parayı, teminatı, peşinatı verdik hala birşeylerin peşindeler. Dünyanın en pinti esnafı bile bukadar pis ticaret yapmaz

Yav adamlar 1 cm geri adım atmadı. İstedikleri parayı, teminatı, peşinatı verdik hala birşeylerin peşindeler. Dünyanın en pinti esnafı bile bukadar pis ticaret yapmaz
Muhtemelen ali çocuğu bunlara satmayın senelik ücreti vs ben karşılarım dedi bu ticaret değil artık art niyet var bu işte.

Icardiyi bizde seviyoruz ediyoruz da 95 kg herife olan guvenin gozumu yasartiyor cidden sahada batırınca sonra sallama rtaş. Takımın şuanda as santraforu yok nasil ihtiyaç degil.
Sporcularda ideal kilonun üstündeki bir kilo eklemlere on kilo basınç yapar. Dönüş ve ani patlamalarda adele sakatlığı ve bağ yaralanması oranı oldukça yüksektir. Yani özetle sporcuda kilo fazlası kariyerini riske atar

Şu an herkes patlamaya hazır nükleer reaktör gibi olumlu olsa 3 gün 3 gece bayram olur olumsuz olsa Napoli başkanına küfürden dolayı cezadan kıyım alanı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt