- 12 Haziran 2015
- 36.197
- 31.878
- 2.693
Bugün sanki sonuçlanacakmis havası verildi ama bu iş bugün olmayacak belli ki. Ha ne zaman olur o da hiç belli değil. Olumlu olumsuz bir yanıt aksak da yolumuza baksak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Madde 10. da bitti zaten italyanlara göreDusukten mi girdin reis senden yarin madde kalkiyor bu herif 120 ister bizde alamayiz postu falan beklerdim :d
Olduğundan daha pis olmaz.İtalya'ya gittiğimde napoli'nin her sokağına tükürücem
En azindan here we go ya da baska bir sey bekledim bugün. Kap felan gecikirse de olurduSon habere göre teminat Napoli'ye ulaştırılmış bu durumda tatilin bir önemi kalmıyor aslında. Artık bekleyeceğiz. Olumlu haberler gelse bile işin resmileşmesi yani Kap perşembe- cumayı bulur bence.
Gidip listenin geri kalanini dinleyeyim de puanlari ileteyimBugün sanki sonuçlanacakmis havası verildi ama bu iş bugün olmayacak belli ki. Ha ne zaman olur o da hiç belli değil. Olumlu olumsuz bir yanıt aksak da yolumuza baksak.
Ya bunlar arap sevdalısı, bunlar bedevi, bunların ruhu satılmış, bunlar ciğersiz, bunlar kalleş
Napoli'den bahsediyorum
?tomarzanin daglari üzüm vermez baglari
üzüm verse baglari evlenir oglanlari
Atam yolumuza baksak derken Muradiye'ye mi gidiyorsunBugün sanki sonuçlanacakmis havası verildi ama bu iş bugün olmayacak belli ki. Ha ne zaman olur o da hiç belli değil. Olumlu olumsuz bir yanıt aksak da yolumuza baksak.