Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İntahram hesabı falan yok mı bunun ana bacı sövelim bu iten

Sonraki satıştan pay da istiyormuş.

Banka teminatı verilmiş herhalde ondan bahsedilmemiş şimdi de yüzdelik pay. Sürekli istek değiştiriyor şeref yoksunu puşt. Yapılacak belli Osimhen'e ile konuşulacak bir isteklerini kabul ettik ama yine istek değiştirdi o yüzden bekleyeceğiz sen de beklemeye okeysen transfer sezonunun sonuna doğru en kötü alırız deriz kabul değilse de Osimhen yapacak bir şey yok artık. Bu işin sonu yok çünkü. İsteklerine yaklaştıkça başka bir şey isteyip işi yokuşa sürüyor.

Sonraki satıştan pay da istiyormuş.

1752505695209.webp

dursun başkandan şöyle bir mesaj atmasını bekliyorum

abi heriflerin amacı 75 işini ortadan kaldırmak. bu yüzden oyaladılar günlerce. her şeyi kabul ettik, her seferinde ekstra bir şey çıkardılar.

araplara verecekler 75 üstüne. hedefleri o. osi'ye de baskı yapacaklar işte son güne kadar.

gökler verdi, gökler aldı.

yapacak bir şey yok.

Lan oglum bu adamın serbest kalma bedeli yok muydu? O süre doldu mu? Verin 75 kalkın masadan yahu kaybettiğimiz zaman 35 milyon Euro zarar zaten düpedüz

abi heriflerin amacı 75 işini ortadan kaldırmak. bu yüzden oyaladılar günlerce. her şeyi kabul ettik, her seferinde ekstra bir şey çıkardılar.

araplara verecekler 75 üstüne. hedefleri o. osi'ye de baskı yapacaklar işte son güne kadar.

gökler verdi, gökler aldı.

yapacak bir şey yok.
ben de geçen yazdım

bir ara al hilalin 100 vereceği haberi kısa süre düştü medyaya

bence bunlar gizli kapaklı böyle bir görüşme yaptılar

bizi bıktırıp osimheni al hilale mecbur bırakmak istiyorlar

75 m euro yatırmadan Osimhen'i filan alamayız bu kadar basit adamlar göre göre oyalıyorlar en iyisi reste rest diyip işi Ağustos sonu veya Eylül'e bırakmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt