Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey oynayabileceğini sanmıyorum. Adam puşt.
Kralını oynardı. Şuanki yönetimin hepsinin toplam akıl ve vizyonunun erden timur kadar ettiğini sanmıyorum. Bunlar dümdüz sadece para ile transfer yapmaya çalışan beceriksiz bir yönetim. Bu santranç aylar öncesinde başladı

Yemin ederim Osimhen ile konusup, eylüle kada cekiliyoruz sen bekle bu köpek sakinlesene kadar demek gerek

Herif dünyanın en büyük çocuğu benim diye yırtınıyor. İnanılmaz.

k*ç oğlan ***************** hatrı da mı yok böyle **************** yapıyorsun

Osimhen'in piyasayı olabildiğince yükseltip bizi bu transferden vazgeçirmek ve araplar ile pazarlık yapmak derdinde

Onlardan 100 alabilirim kafasında

Bizi araç gibi kullanıyor

Açıkçası benim hamlem Osimhen ile de konuşup Napoli'ye teminatları da verdiğimize göre size yapabileceğimiz iyileştirilmiş son teklifimiz bu bu teklifimiz 1 hafta geçerli deyip masadan kalkman puşta puştluk yapılır. Madem bu adam şerefsizce davranıyor o zaman Osimhen'de öyle davranacak ağrım var diyecek kampa katılmayacak vb., Napoli'nin kötü ve futbolcuları hiçe sayan başkanından bahsedip oyuncuların orayı tercih etmemesi gibi konuşacak vb. artık ne yapabiliyorsa. Yapacak başka bir şey yok çünkü.

Abiciğim ne istiyorsun sen 75 vermişiz başkası avrupadan 50 bile vermeyecek belki bu ne ya . 2 taksit nedir ya daha ne 5 degil 2

Yav gidelim nunezi çekelim bunlar kimi istiyorsa onu alalım yeter lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt