- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Aynı teklifi Nunez için Liverpool'a yapmalı kulüp.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle işimize bakalım..Gerçekten çok sıkıldım hakkaten 75 bize battımı gidelim adam akıllı bir kadro kuralım yapacak bişey yok
Yok abi olmayacak efendi gibi 100 de 10 desek bu sefer 20 diyecek 20 yi versen 30 diyecek adamın derdi vermemekAynen öyle işimize bakalım..
Teminat verdiğimizi söyleyenlerde var fakat bu seferde galiba istekleri yine artmış gözüküyor sonraki satıştan pay ve 2025'in sonuna kadar yani Aralık ayına kadar kalan taksidi istiyorlar.@Umut Işık dış basının nabzını tutuyorsun sen
Bu haberler gerçek mi
italya'da tatil değil sonuçtaDelireceğim yarın da tatil çarşambaya kalır bugün bitsin
Erden Timur hiç böyle biriyle karşılaştı mı? Tanrı ilan ettiniz kendisini de bu Erden Timur'a da büyük haksızlık ilerde bir gün başkan olunca o kadar beklenti büyütülecek ki adama haksızlık resmen. Zakharyan'ın ailesini ikna edemedi en basitinden. Karşındaki puştsa bazen bir şey yapamazsın. Erden Timur'un farklı olarak B planı çoktan hazır olurdu ve karşısındakinin puşt olduğunu anlayınca belirli bir tarih belirler olmazsa B planını hayata geçirirdi onu da Zakharyan'ı ikna edemedi ama gitti Zaniolo'yu aldı burada yaşadık.Kralını oynardı. Şuanki yönetimin hepsinin toplam akıl ve vizyonunun erden timur kadar ettiğini sanmıyorum. Bunlar dümdüz sadece para ile transfer yapmaya çalışan beceriksiz bir yönetim. Bu santranç aylar öncesinde başladı
BENCEDE !!!Forumda Napoli Başkanına Küfür başlığı açılmalı 1 saatlik serbest atış etkinliği
Burdan banka hareketi nasil olacakitalya'da tatil değil sonuçta
Nunese 25 peşin 30 3 taksit versek kamptaydı ŞuanAynı teklifi Nunez için Liverpool'a yapmalı kulüp.
Serkan Korkmaaaz