Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen için 40 peşin 35 2 taksit ultra iyi teklif. Daha fazlası olmamalı. Kaleci, stoper, orta saha, sağ bek forvet alalım artık. 100 milyon harcasak gayet iyi adamlar alınabilir. Chelseaden Jacksona girelim. Chelsea oynatmıyor, biz de epey iş yapar bence. Çok fizikli ve hızlı adam.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rest çekilmeli yapacak bir şey yok Osimhen'e söylenmeli ve o da bunlara her türlü puştluğu yapmalı.

Buchi'nin dediğine geliyor sürekli.

Teminat işi İtalyanların Türk medyasına servis ettiği bir yalan, Napoli Osimhen'i Araplar'a satmak istiyor yazmıştı.

Teminat muhabbeti sürekli arada dolanıp duruyor ve diğer istekler dolanıyor.
Teminat falan muhabbeti yok bence ya teklifi sürekli kabul etmiyor bunalr

Taşlanacağım yine ama ben olsam çoktan görüşmeleri durdurup başka isimlere giderdim. 40-50 verdikten sonra forvet mi yok anasını satayım. Bu herifle uğraşılır mı ya.
Ben de aynı fikirdeyim. Osimheni çok seviyoruz ama artık kulübün itibarina zarar veriyor. 40 50 milyon civarı üst düzey bir topçu alalım bence de

İtle köpekle daha fazla muhatap olmanın anlamı yok. Osimhen çok büyük furbolcuysa Galatasaray da 120 yıllık camia.

Diğer ihtiyaçlar noldu aloo
Kaleci sağ bek stoper

Osimhen'e takılıp kaldık

Ali’yle laurinties el birliği ile devam ediyor bu işin sonunda lig kıpasını alıp mezara gömücez yalı evladını inşallah napoli de cl de karşımıza gelir

yok mu lan faizi cok dusuk kredi cekip tekte yatirip dalgana bakacaksin bankaya taksidin kraliyla odersin baskanlari da parayi yiyemeden geberir umarim

Aynen öyle bir daha pazarlık yapma. Yeni teklif bir öncekinden düşük olsun kalk masadan
Abi gerekirse eksikleri tamamla bekle gerekirse kur kaliteli kadroyu al alacağını bunlar olumlu dönünce biz bütçeyi kullandık işinize geliyorsa 25 nakit 25-25 iki taksit de geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt