Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 15 Temmuz mevzusu gerçek ise öyle gözüküyor bilerek isteyerek süreci uzatıyorlar Amaçları bizi devre dışı bırakmak olduğu çok aşikar. Keşke finansal engellerimiz olmasa 75 milyonu trink yatırıp Osmhen’i alabilsek
Adam deli. Son güne kadar beklesek bile bize vermeyecektir. Hem kOÇ faktörü, hem Osimhen'den intikam alma düşüncesi ile gözü dönmüş adamın. Süre dolana kadar 75'i basıp almazsak kendisi zarar etse bile bize vermeyecektir. Osi'ye 20m havadan para verecek olsa da, Nunez'i alamayacak olsa da inadindan satmayacak adam. Hemen bugün 75 basıp alınmalı.

napoli baskani olacak bilmem ne cocugu kafayi takmis Osimhen'e. Ona istedigini vermeyecek. Gerekirse hayvan gibi zarar eder yine Osimhen'i mutlu etmez.

Yandik.

En iyisi yeni forvete gecelim. Kolo Muani benim adayim.

sonraki satıştan pay varsa vazgecelım transferden

Dede maalesef bir bok bilmiyor çünkü serbest kalma bedelini taksitle ödeme gibi bir hakkın yok bir kere. Gidip 75 papeli peşin verecek halimiz de olmadığını için Napoli Başkanı bizi maalesef biraz blöfleyerek oyalıyor.

satıştan pay işi kolpa gibi duruyor bilemiyorum 75 milyon'a satılan bi oyuncuya pay koyulmaz

Bayern arsenal bizim verdiğimiz paraları vermiyor alemin aptalı biz değiliz, masadan kalkın

Satıştan pay versen
75 milyona yarı hakkı bizde kalır diyecek bilmem neyin şeyaptıkları

Ulan verin yüzde 10 15 neyse kontratı bitene kadar, futbolu bırakana kadar oynatıp bedevaya verelim. Olmadı takas yaparız. Ya da Ali koç gibi bir takıma 2 oyuncu veririz atıyorum cuesta ve Oshimen… Oshimen 1 milyon Euro cuesta 75 milyon Euro…

Benim zoruma giden bir şey yok. Senin ve senin gibi bu tarz sosyal medyada gündem yapan çok kişi var bunların Erden Timur'a yaptıkları büyük bir kötülük var. İleride Erden Timur başkan olunca görür yaşarız.
Bizim birşey yaptığımız yok. Senin gibilerin 1 senedir kamyonla para dökmesine rağmen transfer yapmaktan aciz, transfer mi yapıyor atom mu parçalıyor belli olmayan bir yönetime sessiz kalması bu sorunun temeli. 2 tane adam koymuş futbolun başına, ikisi de ayrı telden çalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt