Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynama hakkı var, itiraz değil.

Napoli seni kadro dışı bırakıyorum deyip kimseye göndermemezlik yaptığında soruşturma açılabilir oyuncu tek taraflı fesihe kadar gidebilir.
Peki, Napoli gel oyna demesine karşın Osi hayır diyor ise? Napoli böyle bir duruma yol açmaz çünkü, Osi'ye yararlı bir şey yapmaz.

eğer adamı kadro dışı bırakıp oynatmama ile ilgili olaylara fifa müdahale ediyosa o zaman bu iş olur sabırla bekleyelim

gercekten sabir isi forumun yuzde 90i simdiye resti cekmisti. bu yuzden bu transfer olursa emegi gecenelere gereken karsilik fazlasiyla verilmeli

o zaman osimhen oynayıp sacma sapan gol kacırır kadro dısı bırakılırsa sözlesmeyi fesih edebiliyor mu
Öyle bir şey yok.

Eylül geldi mesela, Napoli seni göndermiyoruz, kimseye de vermiyoruz diyemez.

Kadro dışı bırakırlarsa vermek zorundalar. Bizim Icardi’yi alışımız tamamıyla bu madde üzerinden çok cüzi bedele gerçekleşti.

Ben boyle bir sacmalik görmedim yönetime bir şey diyemem taraftarı da az cok bildiğinden rakip takımın baskanini da bildiğinden oyuncunun da kalitesinden başkasına gidemiyor. Oldu oldu olmadı ben bunu eleştirmem. 30 yaşlara bol bol maaş verilir onu eleştiririm. olmadı 25 yas alti bir dolu adam buluruz parasıyla işimize bakalım.

Son düzenleme:
Osimhen önümüzdeki 4-5 sene sana sürdürülebilir sportif başarıyı getirecek ve bunun sonunda değer kaybetmeyi bırak daha değerinin üstüne değer katacak, rakiplerin yatırımlarını çöp edecek, moral motivasyonlarını sıfırlayıp onları ve destekleyicilerini umutsuzluğa sürükleyecek bir adam

Bir transferden daha ötesi, bizim için tarihi bir fırsat

El birliğiyle engellemeye çalışıyorlar ama bir çözümü çaresi olmalı mutlaka

Öyle bir şey yok.

Eylül geldi mesela, Napoli seni göndermiyoruz, kimseye de vermiyoruz diyemez.

Kadro dışı bırakırlarsa vermek zorundalar. Bizim Icardi’yi alışımız tamamıyla bu madde üzerinden çok cüzi bedele gerçekleşti.
o zaman panik yapacak bi durum yok gibi admirim er yada geç vermek zorunda kalacaklar yada kadroya almak zorundalar

Ya KAVUKÇU,

Hani "Osimhen isterse, bonservisini almaya da kendisiyle anlaşmaya da hazırız." dedin ya Mayıs ayı mıydı neydi gevşek gevşek Ersin Düzen, Seten filan vardı sanırım..

Onu Napoli'li öğrenmiyo mu zannediyosun?

75 trik vermeye hazır olduğunu düşünüyo adam, maddenin son gününe kadar öttürür işte böyle seni.

Peki, Napoli gel oyna demesine karşın Osi hayır diyor ise? Napoli böyle bir duruma yol açmaz çünkü, Osi'ye yararlı bir şey yapmaz.
Osi hayır diyemez, Osi bir çalışan ve işvereni Napoli. Ne diyorlarsa yapması gerekiyor, başta disiplin ve para cezası yer devamında çok daha ağır para cezalarına gider iş.

Osi hayır diyemez, Osi bir çalışan ve işvereni Napoli. Ne diyorlarsa yapması gerekiyor, başta disiplin ve para cezası yer devamında çok daha ağır para cezalarına gider iş.
O halde pek işler bizim elimizde değil. Sezon sonuna kadar uğraştır ADL. Biz evvelce yolumuza baksak iyi olacak gibi. Kiralık alma şansımız doğsa bu sefer kiralıkta vermez bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt