Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.184
- 14.113
- 1.398
osimhen'e eşdeğer golcü haaland zaten bunun altındaki herkese çöp çekilecek gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu dogru mu
fenere bukadar cektirmezdi, eljif, min jae transferlerinden sonra!napoli başkanı
cimbombom düşmanı
Ben de aynısını yazdım. Kadro dışı bırakıp; satmıyoruz diyemezler?Sözleşmeli topçusunu isterse göndermez, sıkıntı nedir? Seni satmıyor ve oynatmıyoruz dese o zaman mobbing olur.. o zaman hiç sözleşme yapılmasın; topçu istediği an gönderilsin.
fener salca olur ama osimhen gitmez!Valla bir süredir içimde kötü bir his var FB osimhen işine girecek gibi seziyorum.
Süreç çok uzadı ve bize zarar vermeye başladı. Başka yerlere yapılacak hamleler sırf Osimhen'den dolayı bekletiliyor muhtemelen. Osimhen olmasa farklı yürür transferler. Gideceğin adamlar farklı olur. Kaleye mesela kesenin ağzı açılır. Eldeki 1 kuş, ağaçtaki 2 kuştan yeğdir. Şerefsiz herif şerefsizliğini yapıyor yine ve geçmişten biliyoruz ki senin yapacağın işe diyip vazgeçen ilk kulüp de olmayız.iyide baska forvet illaki var ama osimhen su an dünyanin en iyi forveti, normalde 150m verip alamazsin.
Arda var, kullan; geçen yıl ŞL kadrosuna ek, Lemina var, Zaniolo var kullanabileceğin, al free ilkayı…Zaten şuan takımın durumu öyle, sağbek, kaleci. Özellikle alacağın kaleci sürekli Muslera ile kıyaslanacak, kalkıp bir kaleciye 20-30 çıkmak olur fakat ya tutmazsa çok sorun olur. Ter Steigen vs birini kiralarsın satın alma opsiyonlu tutarsa alırsın, tutmazsa kaybın minimum olur. 50 milyonluk forvet alırsın ama tutmazsa o da problem yaratır misal Morata kötü forvet mi? değil ama "öğretmenim Icardi saçımı çekti" diyecek birgün yani öyle alıngan biri, işler ters gittiğinde soyunma odasındaki hareretli konuşmayı kaldıramayacakmış gibi geliyor. bek alıp alıp duruyoruz bir türlü tutmuyor, kirala onu da zaten İlkay bonservis olmadan geliyor takım geneline baktığın zaman ilk 11 zaten belli yedeklerde epey güçlenmiş oluyor bu senaryoda yani sallıyorum 4-4-2 formatı yapalım
Ter Stegen
Sağbek-Shancez-Apo-Eren
Sane--Lemina-Torriera--Barış
-------Icardi ---- Osi------
4-5-1 yaparsak T
Ter Stegen
--Sağbek-shancez-Apo-Eren
-Sane-Lemina--Torriera---Barış
--------Sara------
--------Osi----
4-4-2 senaryosunda yedekler ne oldu // Ilkay-Zaniolo-Sara-Yunus-Franky-Jakobs - Kaan
4-5-1 senaryosunda yedekler ne oldu / Ilkay-Zaniolo-Icardi-Yunus-Franky-Jakbos -Kaan
algıngan g.tlük yapmazsa Morata'da kalırsa zaten oyuna direkt az veya çok etki edecek ciddi yedek olmuş oluyor, ha ilk 11'e göre yeterli mi? çok değil ama elitlerden biri değiliz bunu kabul edelim belki bir tık daha iyisi olabilir yedekler ama bunun içinde bir sonraki sene gelecek başarı ve bütçeleme ile olur. Atıyorum 2-3 oyuncu kaybettin ama elinde pahalı olanlar kalacağı için ve ayrıca her sene 75 milyon birine basmayacağın için araya sepriştirerek iyi işler yine yaparsın.
Hersene 5-10luk adam ala ala 10 tane adam alıyoruz ve çoğu iş yapmıyor 2-3 tane düzgün al tam al, şuan ki kadro yapılanması ve Gardi ile bu şansımız var, bunu değerlendirebilirlersek çok ciddi seviyeye 3-4 seneye gelir takım ama bir yerde raydan çıkacak tren orası da kesin, devamlılık getiremiyor Türk kulüpleri maalesef.
Ek olarak forvet oyun kurucu oynayabilecek adamında var Icardi-Sane vs, Gizli forvet kanat oynayacak adam da var Zaniolo, Yunus, Barış falan
Not: Fırsat bulursan Apo'yu yedeğe çekecek bir stoper alırsın ek olarak.
Osimhen bahanesiyle tatil yaptılar da asıl transfer rezaleti şimdi başlar. Yine kamyon dolusu para ile gittikleri adamlardan ret üstüne ret yerler cuesta jelert gibi bi menajer kazığına parayı döküp gelirler.Şu 1 hafta içinde kaleciyi bitirelim bari
Adam 50 milyon reddetmiş fb ye mi gidecekValla bir süredir içimde kötü bir his var FB osimhen işine girecek gibi seziyorum.
Tammy Abrahami kacirmayacaktik

Valla bir süredir içimde kötü bir his var FB osimhen işine girecek gibi seziyorum.

evet yeni cuestalara yol acilir. tutmus oyuncu bu hata yapmazsin, eger cekilirsek herkesin tahmin edecegi gibi o paralari bosa savuracagiz.Süreç çok uzadı ve bize zarar vermeye başladı. Başka yerlere yapılacak hamleler sırf Osimhen'den dolayı bekletiliyor muhtemelen. Osimhen olmasa farklı yürür transferler. Gideceğin adamlar farklı olur. Kaleye mesela kesenin ağzı açılır. Eldeki 1 kuş, ağaçtaki 2 kuştan yeğdir. ************************************************************************ herif şerefsizliğini yapıyor yine ve geçmişten biliyoruz ki senin yapacağın işe diyip vazgeçen ilk kulüp de olmayız.