Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg girdiğine göre yavaştan olumsuz habere kendinizi hazırlayın.

Defalarca söyledim Osi kabul etse bile bizim asla alamazlar diye.

Rüya bitti gerçeklere alışma vakti geldi geçiyor bile...

Direk açıklama yapmaları lazım transferden çekiliyoruz diye Osimheni hepimiz seviyoruz ama art niyetli bir başkan var.fb devreye girer felan bence gereksiz düşünceler fb alamaz Osimheni

Evet bu durumda işlemez benim dediğim.

Napoli başkanıyla ters düşmek en çekindiğim mevzuydu da ne isteseler veriyoruz kafasına girmiş olabilirler, daha fazla teklif yükseltmemek lazım.
Taksit olayında diretiyoruz anladığım. Napoli tek taksit son ödeme 2026 diyor, biz ise 2027'ye kadar iki taksit.

Bugün ise bir de pay eklendi.

İşler bu transferin olmayacağına doğru gidiyor, sizin yorumunuz nedir abi

Sadece transfer de degil koca sezon da bize yasatmadigi rezillik kalmayan adamlara.Daha napsinlar ya diye okey olmanizi anlayamiyorum hakkaten.Kendi stadimiza yabanci hakem getirdiler bunlar da öylece izledi

Abdullah Kavukçu'nun konuşmasını tekrar dinledim. Osimhen'e "Sen yeter ki bizimle kal, biz senin bonservisini alacak bütçeyi hazırlarız " diyor. Konuşmanın devamında da o bütçeyi hazırladık diyor.

Osimhen bize güvenerek kararını bizden yana veriyor. Osimhen de artık bizim yöneticilere güvenmeyecek ve kendi kaderini çizecek haklı olarak.

Olan yine bize olacak. Yapacak birşey yok. Yolun açık olsun kral Osimhen. Gelirsen de seni milyonlar karşılayacak.
Hazırladık işte o bütçeyi. Napoli işi yokuşa sürüyor. 40 milyon peşin+ 35 milyon 2 taksit veriyorsun.

Biz geri cekilelim osimhende başka yere gitmem desin. Bakalım napacak bunak

Abdullah Kavukçu'nun konuşmasını tekrar dinledim. Osimhen'e "Sen yeter ki bizimle kal, biz senin bonservisini alacak bütçeyi hazırlarız " diyor. Konuşmanın devamında da o bütçeyi hazırladık diyor.

Osimhen bize güvenerek kararını bizden yana veriyor. Osimhen de artık bizim yöneticilere güvenmeyecek ve kendi kaderini çizecek haklı olarak.

Olan yine bize olacak. Yapacak birşey yok. Yolun açık olsun kral Osimhen. Gelirsen de seni milyonlar karşılayacak.
75 milyon Euro ortaya koyuyoruz karşı tarafin istediği bitmiyor bence Osimhen de olup bitenin farkinda.Olmuyorsa napacaz kimse tahmin edemez karşı tarafın dolandirici olduğunu

Sanki sıkıntı napolide değil de bizde gibi. Almak istemiyoruz gibi. Keşke o görüşmeler bir gün ortaya çıksa. Sürekli istek değişiyorsa, masada neden kalkmadın; yada sen mi adamların taleplerini hep farklı yorumlayıp işi uzattın?

Hazırladık işte o bütçeyi. Napoli işi yokuşa sürüyor. 40 milyon peşin+ 35 milyon 2 taksit veriyorsun.
ben o Napoli başkanının ...... İnşallah küme düşerler, FFP cezaları alırlar Uefa'dan. İlk turda 5-0 yenildikleri rakiplerine rövanşta 6-0 yenilirler.)))

Osi'yi dürüp bir tarafına sok ADL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt