Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.258
- 40.001
- 3.413
Ben biktim bu islerden arkadas. Maclar baslasa artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske gitsede bizde kurtulsak ṣu eziyettenPSG haberi doğru mu lequipe’e bakan oldu mu
Napoli mevzuları endişelendirmez de bu endişelendirir direkt ŞL favorisne gitmek isteyebilir
Öyle değil, geçen yıl zıtlaştılar, bize gelme sebebi de buydu. Talipleri vardı, başkan bırakmadı, yanlış hatırlamıyorsam 130 talep etti ve Osinin yolu bize düştüAdamın Osiye oyna dediği falan yok. Conte sildi onu geçen sezon. Bu sezonda oynamayacak. Napolide forma giymez. Giysede iştahlı olacağını sanmam
Erden abinin ayağının tozu olamayacaklarında hem fikirim ama bu bir business. 75 m eurom varsa da nakit vermek istemem, bulamadılar demek artniyettirErdenin ayağının tozu olmaz bunlar. En azında bir duruşu var adamın. Erden de belki almazdı ama böyle oyuncak da olmazdı… hani 75 milyonu hazırlamıştın? Bunu diyen senin yöneticindi? Hani nerde?
Adl nin bize yaptiklarina gore evetEtik midir
Simitci bey sagolsun toplantidayken bile vatsap grubuna bilgi geciyor. Su is bitip istifa etse iyi olacak.Sürecin bu kadar ortalıkta olması da garip. Herkes virgülüne kadar rakamları söylüyor. Her gün verdiğimiz teklifler ve reddedilme sebepleri satır satır açıklanıyor. Böyle bir ortamda elimiz o kadar güçsüz ki ne derlerse yapıyoruz.
Bende diyorum ki art niyet filan yok. Talip isen 75 hazırla git..Tamam bende art niyetli bir başkan var demişim zorla almiyoruz vazgeçelim zaten gitsin kime satiyorsa satsın.
Osimhen'den çekilmek demek şampiyonluğu bıramak anlamına gelir. Fbli olsam sevinçten havaya uçarım Osimhen işi olmazsa bizim için.
Osimhen şikecilere gitmek istesin, onlara yaptıramayacağı, alamayacağı taviz yok. Suratlarına bile bakmıyor ama.
Öyle kolay vazgeçmek olmaz. Eylül'de fırsat gelse yine alınmalı.
Ondan bagimsizAdl nin bize yaptiklarina gore evet
Bulamadılar diyemem, dediğim talipsen hazır edeceksin 75i. Osiye değer..Erden abinin ayağının tozu olamayacaklarında hem fikirim ama bu bir business. 75 m eurom varsa da nakit vermek istemem, bulamadılar demek artniyettir